İBT WEB

BAŞKAN BOZDOĞAN GÜNE KÖYLERİ ZİYARET EDEREK BAŞLADI

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 13.03.2021 - 11:10, Güncelleme: 13.03.2021 - 11:10 2330+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOZDOĞAN GÜNE KÖYLERİ ZİYARET EDEREK BAŞLADI

BAŞKAN BOZDOĞAN GÜNE KÖYLERİ ZİYARET EDEREK BAŞLADI

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan halkın sorunlarını yerinde tespit etmek ve acil ihtiyaçlarına hızlı çözümler sunabilmek için bazı günlerde mahalleleri ziyaret ederek muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Bozdoğan, 180 kırsal mahallenin tamamına ulaşabilmek için yoğun bir mesai harcarken, bazı günlere 10 veya daha fazla köyü ziyaret ederek başlıyor.   Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, her zaman olduğu gibi halkın sorunlarını yerinde tespit etmek için sabahın erken saatlerinde başkan yardımcıları ve teknik ekibiyle beraber bu kez güne Kaleburcu, Takbaş, Sucular, İbrişim, Karadirlik, Ulaş, Çavdarlı, Topaklı, Beylice, Meşelik ve Yalamık olmak üzere toplam 11 köy ziyaretiyle başladı. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, "Halkımızın sorunlarına çözüm sağlamak için mesai kavramına takılmadan gece gündüz yaz, kış, yasak demeden, durmadan çalışıyoruz. Bu kapsamda yürüttüğümüz mahalle ziyaretlerimizi var olan çalışmalarımızı aksatmadan uygun zaman dilimlerinde gerçekleştiriyoruz. Halkımızın refahı ve acil ihtiyaçlarının çözümü için adeta fırsat kolluyoruz. Bu vesileyle bu sabah yakaladığımız fırsatı 11 köyümüze gidip halkımızın yanında olarak değerlendirdik. Her zaman her durumda halkımızın yanında olmaya da devam edeceğiz" dedi.   BOZDOĞAN “TARSUS’TA GİRMEDİĞİMİZ MAHALLE KALMAYACAK”   Tarsus Belediyesi olarak yürüttükleri çalışmalarda özellikle dezavantajlı mahalleler ve kırsal mahallelere öncelik verdiklerini belirten Bozdoğan, "Sorunları tespit edip ihtiyaçlar hiyerarşisine göre çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu kapsamda her mahallemize eşit hizmet götürebilmek ve sorunları en kısa sürede çözebilmek adına bütün mahallelerimizi ziyaret ederek çözümler üretmeye devam edeceğiz. Etaplar halinde gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyaretlerimizin bugün 5. Etabıyla birlikte yaklaşık 100 mahalle ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Ziyaretlerimizin son etabına vardığımızda Tarsus’ta girmediğimiz mahalle kalmayacak. Bu vesileyle halkımızla buluşup halkın sorunlarına yerinde ve doğru çözümler sağlamış olacağız. Ayrıca tespit ettiğimiz sorunların çözümüne ve ihtiyaçların karşılanmasına yönelik çalışmalar neticesinde geçen ay 30 açılış gerçekleştirmiştik bu ay da yaklaşık 50 hizmetin açılışını yaparak halkımızın sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz” dedi.
BAŞKAN BOZDOĞAN GÜNE KÖYLERİ ZİYARET EDEREK BAŞLADI

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan halkın sorunlarını yerinde tespit etmek ve acil ihtiyaçlarına hızlı çözümler sunabilmek için bazı günlerde mahalleleri ziyaret ederek muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Bozdoğan, 180 kırsal mahallenin tamamına ulaşabilmek için yoğun bir mesai harcarken, bazı günlere 10 veya daha fazla köyü ziyaret ederek başlıyor. 
  Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, her zaman olduğu gibi halkın sorunlarını yerinde tespit etmek için sabahın erken saatlerinde başkan yardımcıları ve teknik ekibiyle beraber bu kez güne Kaleburcu, Takbaş, Sucular, İbrişim, Karadirlik, Ulaş, Çavdarlı, Topaklı, Beylice, Meşelik ve Yalamık olmak üzere toplam 11 köy ziyaretiyle başladı. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, "Halkımızın sorunlarına çözüm sağlamak için mesai kavramına takılmadan gece gündüz yaz, kış, yasak demeden, durmadan çalışıyoruz. Bu kapsamda yürüttüğümüz mahalle ziyaretlerimizi var olan çalışmalarımızı aksatmadan uygun zaman dilimlerinde gerçekleştiriyoruz. Halkımızın refahı ve acil ihtiyaçlarının çözümü için adeta fırsat kolluyoruz. Bu vesileyle bu sabah yakaladığımız fırsatı 11 köyümüze gidip halkımızın yanında olarak değerlendirdik. Her zaman her durumda halkımızın yanında olmaya da devam edeceğiz" dedi. 

 BOZDOĞAN “TARSUS’TA GİRMEDİĞİMİZ MAHALLE KALMAYACAK” 

 Tarsus Belediyesi olarak yürüttükleri çalışmalarda özellikle dezavantajlı mahalleler ve kırsal mahallelere öncelik verdiklerini belirten Bozdoğan, "Sorunları tespit edip ihtiyaçlar hiyerarşisine göre çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu kapsamda her mahallemize eşit hizmet götürebilmek ve sorunları en kısa sürede çözebilmek adına bütün mahallelerimizi ziyaret ederek çözümler üretmeye devam edeceğiz. Etaplar halinde gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyaretlerimizin bugün 5. Etabıyla birlikte yaklaşık 100 mahalle ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Ziyaretlerimizin son etabına vardığımızda Tarsus’ta girmediğimiz mahalle kalmayacak. Bu vesileyle halkımızla buluşup halkın sorunlarına yerinde ve doğru çözümler sağlamış olacağız. Ayrıca tespit ettiğimiz sorunların çözümüne ve ihtiyaçların karşılanmasına yönelik çalışmalar neticesinde geçen ay 30 açılış gerçekleştirmiştik bu ay da yaklaşık 50 hizmetin açılışını yaparak halkımızın sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.