İBT WEB

Başkan Büyükakın Nevruzda gönüllerimize cemreler düşsün

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 20.03.2021 - 09:31, Güncelleme: 20.03.2021 - 09:31 2149+ kez okundu.
 

Başkan Büyükakın Nevruzda gönüllerimize cemreler düşsün

Başkan Büyükakın Nevruzda gönüllerimize cemreler düşsün

  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yayınladığı bir mesajla Nevruz Bayramı’nın barış ve kardeşliğin sembolü olduğunu vurguladı. Başkan Büyükakın, ‘’Nevruz’da toprakla birlikte, gönüllerimize de cemreler düşsün. Bu Nevruz, milletimize ve tüm dünyaya barış, kardeşlik, mutluluk ve sağlık getirsin’’ ifadesini kullandı.   “BİRBİRİMİZE SIKI SIKI SARILALIM” Nevruz’un büyük bir kültürel miras olduğuna değinen Başkan Büyükakın, ‘’Nevruz hem baharın müjdecisi, hem de medeniyetimizin yeniden doğuşunun yıldönümüdür. Nevruz’u kucaklaşmanın ve kardeşliğin bayramı olarak kutluyoruz. Nevruz, birlik ve beraberlik yolunda irademizi ve kararlılığımızı ortaya koymak için iyi bir fırsattır. Birbirimize daha sıkı sarılalım. Kardeşliğimizi doyasıya yaşayalım. Bolluk da, bereket de kardeşlikle gelir. Baharın, bolluğun ve bereketin bayramı Nevruz'un kardeşlik bağlarımızın ve dayanışmamızın daha da güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bütün vatandaşlarımızın baharı müjdeleyen Nevruz Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarken, milletimize ve bütün insanlığa huzur, bereket ve sağlık getirmesini diliyorum" açıklamasını yaptı.
Başkan Büyükakın Nevruzda gönüllerimize cemreler düşsün

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yayınladığı bir mesajla Nevruz Bayramı’nın barış ve kardeşliğin sembolü olduğunu vurguladı. Başkan Büyükakın,

‘’Nevruz’da toprakla birlikte, gönüllerimize de cemreler düşsün. Bu Nevruz, milletimize ve tüm dünyaya barış, kardeşlik, mutluluk ve sağlık getirsin’’

ifadesini kullandı.

 

“BİRBİRİMİZE SIKI SIKI SARILALIM”

Nevruz’un büyük bir kültürel miras olduğuna değinen Başkan Büyükakın,

‘’Nevruz hem baharın müjdecisi, hem de medeniyetimizin yeniden doğuşunun yıldönümüdür. Nevruz’u kucaklaşmanın ve kardeşliğin bayramı olarak kutluyoruz. Nevruz, birlik ve beraberlik yolunda irademizi ve kararlılığımızı ortaya koymak için iyi bir fırsattır. Birbirimize daha sıkı sarılalım. Kardeşliğimizi doyasıya yaşayalım. Bolluk da, bereket de kardeşlikle gelir. Baharın, bolluğun ve bereketin bayramı Nevruz'un kardeşlik bağlarımızın ve dayanışmamızın daha da güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bütün vatandaşlarımızın baharı müjdeleyen Nevruz Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarken, milletimize ve bütün insanlığa huzur, bereket ve sağlık getirmesini diliyorum"

açıklamasını yaptı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.