İBT WEB

Başkan Çerçi Recepli ve Davutlar’da vatandaşla buluştu

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2022 - 15:31, Güncelleme: 12.12.2022 - 14:46 5271+ kez okundu.
 

Başkan Çerçi Recepli ve Davutlar’da vatandaşla buluştu

Başkan Çerçi Recepli ve Davutlar’da vatandaşla buluştu

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Recepli ve Davutlar Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşarak onların taleplerini dinledi.Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Recepli ve Davutlar Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu. Başkan Çerçi’ye ziyaretlerde Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Akyel, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz ve partililer eşlik etti. İlk olarak Recepli’de vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Çerçi, daha sonra da Davutlar Mahallesi’nde muhtar Arif Gerçek’e dedesinin vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya geldiğini dile getiren Başkan Mehmet Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “İlçe Başkanımız Fatih Katıöz ile birlikte Yuntdağı’ndaydık. İlçemizi seviyor ve vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Yağmur çamur demeden sizler için sahadayız. Vatandaşlarımız ile buluşmaya devam edeceğiz” dedi.
Başkan Çerçi Recepli ve Davutlar’da vatandaşla buluştu
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Recepli ve Davutlar Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşarak onların taleplerini dinledi.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Recepli ve Davutlar Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu. Başkan Çerçi’ye ziyaretlerde Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Akyel, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz ve partililer eşlik etti. İlk olarak Recepli’de vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Çerçi, daha sonra da Davutlar Mahallesi’nde muhtar Arif Gerçek’e dedesinin vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya geldiğini dile getiren Başkan Mehmet Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “İlçe Başkanımız Fatih Katıöz ile birlikte Yuntdağı’ndaydık. İlçemizi seviyor ve vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Yağmur çamur demeden sizler için sahadayız. Vatandaşlarımız ile buluşmaya devam edeceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.