İBT WEB

BAŞKAN SAVAŞ RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2021 - 11:52, Güncelleme: 13.01.2021 - 11:52 2684+ kez okundu.
 

BAŞKAN SAVAŞ RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“HALKIMIZIN BAYRAMLARI HER YIL KARDEŞLİK İÇİNDE KUTLAMALARI EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZDİR” Başkan Savaş yayımladığı mesajında, “ Hatay farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmış dünyaya örnek bir şehirdir. Bayramlarımız manevi duyguların yoğun olduğu ve yeni umutların yeşerdiği müstesna günlerdir. Yaşadığımız toprakların en büyük zenginliği olan bayramlarımızı aynı heyecan ve coşkuyla kutluyoruz. “Ras-el Seni” yüzyıllardır kutlanan ve Hatay’daki birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarını güçlendiren manevi duyguların yoğun olduğu önemli bir gündür. Halkımızın bayramları her yıl kardeşlik içinde kutlamaları en büyük zenginliğimizdir.  Bu duygu ve düşünceler ile başta Hatay’daki Alevi hemşehrilerim olmak üzere tüm Alevi vatandaşların ‘Ras-el Seni’ bayramını kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl olmasını diliyorum” dedi.  
Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“HALKIMIZIN BAYRAMLARI HER YIL KARDEŞLİK İÇİNDE KUTLAMALARI EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZDİR”

Başkan Savaş yayımladığı mesajında, “ Hatay farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmış dünyaya örnek bir şehirdir. Bayramlarımız manevi duyguların yoğun olduğu ve yeni umutların yeşerdiği müstesna günlerdir. Yaşadığımız toprakların en büyük zenginliği olan bayramlarımızı aynı heyecan ve coşkuyla kutluyoruz. “Ras-el Seni” yüzyıllardır kutlanan ve Hatay’daki birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarını güçlendiren manevi duyguların yoğun olduğu önemli bir gündür. Halkımızın bayramları her yıl kardeşlik içinde kutlamaları en büyük zenginliğimizdir.  Bu duygu ve düşünceler ile başta Hatay’daki Alevi hemşehrilerim olmak üzere tüm Alevi vatandaşların ‘Ras-el Seni’ bayramını kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.