İBT WEB

Boyvadaoğlundan Başkan Özgana ziyaret

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 10.03.2021 - 15:20, Güncelleme: 10.03.2021 - 15:20 3177+ kez okundu.
 

Boyvadaoğlundan Başkan Özgana ziyaret

Boyvadaoğlundan Başkan Özgana ziyaret

Boyvadaoğlu’ndan Başkan Özgan’a ziyaret İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu; İl yönetim kurulu üyeleri, Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı ve Belediye Meclis üyesi Volkan Bayrakçı ile birlikte  Belediye Başkanı Kazım Özgan’ı makamında ziyaret etti.   Ziyarette Kozan siyaseti başta olmak üzere Adana ve Türkiye siyaset üzerine sohbette bulunuldu.   İyi Parti İl Başkanı Boyvadaoğlu, Kozan’ı çok önemsedikleri belirterek “Bizim partimizin neredeyse yüzde yetmişi Kozanlılar tarafından oluşturuluyor. Kozan, İmamoğlu, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli’nin olduğu bu bölge belediyeci bir bölge ve bizim de önemsediğimiz bir bölge ” dedi.   Göktürk Boyvadaoğlu, Tüm Kozanlıların Miraç Kandilini kutlarken, Başkan Kazım Özgan’a da Kozan’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.   Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan da nazik ziyaretlerinden dolayı İyi Adana il başkanı ve ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Kozan’da bu hoşgörü ortamının olmasının gerektiği, birlikte fikir alışverişi yapmanın ilçeye daha faydalı olacağını düşündüğünü belirten Özgan;   “Seçim dönemi siyasette mücadele ederiz ama biter ve hayat devam eder tüm fikirlere açık olmak lazım, karşılıklı konuşmak bilgi almak önemli. Ben de hem İl başkanımız Sayın Boyvadaoğlu’na hem de diğer İyi Partili arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” Dedi.  
Boyvadaoğlundan Başkan Özgana ziyaret

Boyvadaoğlu’ndan Başkan Özgan’a ziyaret

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu; İl yönetim kurulu üyeleri, Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı ve Belediye Meclis üyesi Volkan Bayrakçı ile birlikte  Belediye Başkanı Kazım Özgan’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette Kozan siyaseti başta olmak üzere Adana ve Türkiye siyaset üzerine sohbette bulunuldu.

 

İyi Parti İl Başkanı Boyvadaoğlu, Kozan’ı çok önemsedikleri belirterek

“Bizim partimizin neredeyse yüzde yetmişi Kozanlılar tarafından oluşturuluyor. Kozan, İmamoğlu, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli’nin olduğu bu bölge belediyeci bir bölge ve bizim de önemsediğimiz bir bölge

” dedi.

 

Göktürk Boyvadaoğlu, Tüm Kozanlıların Miraç Kandilini kutlarken, Başkan Kazım Özgan’a da Kozan’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan da nazik ziyaretlerinden dolayı İyi Adana il başkanı ve ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.



Kozan’da bu hoşgörü ortamının olmasının gerektiği, birlikte fikir alışverişi yapmanın ilçeye daha faydalı olacağını düşündüğünü belirten Özgan;  

“Seçim dönemi siyasette mücadele ederiz ama biter ve hayat devam eder tüm fikirlere açık olmak lazım, karşılıklı konuşmak bilgi almak önemli. Ben de hem İl başkanımız Sayın Boyvadaoğlu’na hem de diğer İyi Partili arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”

Dedi.
 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.