İBT WEB

Büyükşehir den 30 Mezarlığa Daha Himaye Çit Çalışması

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 01.10.2021 - 13:24, Güncelleme: 01.10.2021 - 13:24 1450+ kez okundu.
 

Büyükşehir den 30 Mezarlığa Daha Himaye Çit Çalışması

Büyükşehir den 30 Mezarlığa Daha Himaye Çit Çalışması

İl genelindeki mezarlıkların daha güvenli hale gelmesi için ilk etapta 30 mahalle mezarlığına himaye çit çalışması yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, ikinci etap çalışmaları ile 30 mahallenin daha etrafına himaye çit çalışması gerçekleştirecek.   Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde 30 mezarlığın etrafına himaye çit çalışması yapılması için yüklenici firma yetkilileri ile sözleşme imzalandı. Gasilhane Hizmet Binası’nda Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ve yüklenici firma temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşen imza töreninde Mezarlıklar Dairesi Başkanı Gökhan Aslan ve şube müdürleri de yer aldı. İmzaların atılmasının ardından açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Başkan Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda ikinci etap çalışmalarının hızla başlayacağını bildirdi. Himaye Çit Çalışması Yapılacak Mahalle Mezarlıkları  Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan tespitler doğrultusunda ikinci etapta etrafına himaye çit çalışması yapılacak mahalleler belirlendi. Çalışma kapsamında; ‘Ahmetli Alahıdır-Gökkaya Akhisar Arabacıbozköy-Çamönü-Dereköy Demirci Öksüzlü-Örücüler Gördes Kıymık-Oğulduruk-Malaz Köprübaşı Cıcıklı-Borlu Karacaahmet Mezarlığı-İkizkuyu Salihli Beylikli-Çukuroba-Hacıbektaşlı Sarıgöl Karacaali-Afşar Saruhanlı Alibeyli-Bedeller-Kayışlar Selendi Çinan-Kazıklı Şehzadeler Karaoğlanlı-Yeşilköy-Yeniharmandalı-Sancaklıuzunçınar Yunusemre Emlakdere-Keçiliköy Turgutlu Urganlı’ mezarlıklarına himaye çit çalışması gerçekleştirilecek.  
Büyükşehir den 30 Mezarlığa Daha Himaye Çit Çalışması


İl genelindeki mezarlıkların daha güvenli hale gelmesi için ilk etapta 30 mahalle mezarlığına himaye çit çalışması yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, ikinci etap çalışmaları ile 30 mahallenin daha etrafına himaye çit çalışması gerçekleştirecek.
  Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde 30 mezarlığın etrafına himaye çit çalışması yapılması için yüklenici firma yetkilileri ile sözleşme imzalandı. Gasilhane Hizmet Binası’nda Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ve yüklenici firma temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşen imza töreninde Mezarlıklar Dairesi Başkanı Gökhan Aslan ve şube müdürleri de yer aldı. İmzaların atılmasının ardından açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Başkan Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda ikinci etap çalışmalarının hızla başlayacağını bildirdi. Himaye Çit Çalışması Yapılacak Mahalle Mezarlıkları
  Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan tespitler doğrultusunda ikinci etapta etrafına himaye çit çalışması yapılacak mahalleler belirlendi. Çalışma kapsamında;
‘Ahmetli Alahıdır-Gökkaya
Akhisar Arabacıbozköy-Çamönü-Dereköy
Demirci Öksüzlü-Örücüler
Gördes Kıymık-Oğulduruk-Malaz
Köprübaşı Cıcıklı-Borlu Karacaahmet Mezarlığı-İkizkuyu
Salihli Beylikli-Çukuroba-Hacıbektaşlı
Sarıgöl Karacaali-Afşar
Saruhanlı Alibeyli-Bedeller-Kayışlar
Selendi Çinan-Kazıklı
Şehzadeler Karaoğlanlı-Yeşilköy-Yeniharmandalı-Sancaklıuzunçınar
Yunusemre Emlakdere-Keçiliköy
Turgutlu Urganlı’ mezarlıklarına himaye çit çalışması gerçekleştirilecek.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.