İBT WEB

Büyükşehir den Kula ya Ziyaret

Genel (TG) - Tarsus Gazetesi | 11.06.2021 - 14:34, Güncelleme: 11.06.2021 - 14:34 1616+ kez okundu.
 

Büyükşehir den Kula ya Ziyaret

Büyükşehir den Kula ya Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Büyükşehir Belediyesi Kula Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü ile Kula Belediyesi'ne ziyarette bulundu. Ziyaretlerde ilçede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Kula'da gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde incelemek üzere ilçeye giden Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Büyükşehir Belediyesi Kula Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü ile Kula Belediyesi'ne ziyarette bulundu. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu'ya, Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya ve teknik personeller de eşlik etti. İlk olarak Kula Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü'ne giden Genel Sekreter Yardımcısı Öztozlu, Muhtarlık Hizmetleri Şube Müdürü Faik Şentürk ve ilçede görev yapan Büyükşehir Belediyesi personelleriyle bir araya geldi. Kula Belediyesi'ni Ziyaret Etti Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Kilimci, Mustafa Uygun ve Nedim Güner, Kula Muhtarlık Hizmetleri Şube Müdürü Faik Şentürk ve teknik personeller ile birlikte Kula Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyarette ilçeye gerçekleştirilen çalışmaların son durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Büyükşehir den Kula ya Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Büyükşehir Belediyesi Kula Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü ile Kula Belediyesi'ne ziyarette bulundu. Ziyaretlerde ilçede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Kula'da gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde incelemek üzere ilçeye giden Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Büyükşehir Belediyesi Kula Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü ile Kula Belediyesi'ne ziyarette bulundu. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu'ya, Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya ve teknik personeller de eşlik etti. İlk olarak Kula Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü'ne giden Genel Sekreter Yardımcısı Öztozlu, Muhtarlık Hizmetleri Şube Müdürü Faik Şentürk ve ilçede görev yapan Büyükşehir Belediyesi personelleriyle bir araya geldi.

Kula Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Kilimci, Mustafa Uygun ve Nedim Güner, Kula Muhtarlık Hizmetleri Şube Müdürü Faik Şentürk ve teknik personeller ile birlikte Kula Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyarette ilçeye gerçekleştirilen çalışmaların son durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.