İBT WEB

Büyükşehir ekiplerinden bağlı mahalle yollarında çalışma

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 25.05.2021 - 11:45, Güncelleme: 25.05.2021 - 11:45 1319+ kez okundu.
 

Büyükşehir ekiplerinden bağlı mahalle yollarında çalışma

Büyükşehir ekiplerinden bağlı mahalle yollarında çalışma

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus kent merkezinde cadde ve bulvarlarda yürüttüğü yenileme çalışmalarının yanı sıra bağlı mahallelerde de bakım, tesviye ve yama çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.   Tarsus kent merkezinde Adile Hala Caddesi, Tataristan Caddesi, Zafer Caddesi ve birçok noktada kaldırım ve asfalt yenileme çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım ekipleri, hem ovada, hem de kırsal da yer alan mahalle yollarında da yoğun çalışma uyguluyor.   Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol bakım ve onarım ekipleri, ovada yer alan Halitağa, Akarsu, Kelahmet, Egemen ve Baharlı Mahalleleri grup yolunda önümüzdeki günlerde yapılacak sathi kaplama asfalt çalışması öncesi, kamyonlar vasıtasıyla bölgeye zemin dolgu malzemesi taşıyor. Yaklaşık 22 kilometrelik yol güzergahında sathi kaplama yapılarak, yaşanan olumsuzluklar ortadan kaldırılacak.   Büyükşehir ekipleri ayrıca Çakırlı, Kumdere, Büyük Kösebalcı, Kırıt, İncirgediği, Göçük, Kızılçukur, Yanıkkışla, Aladağ ve Alibeyli Mahallelerinde greyderli yol bakım ve tesviye çalışması, Beylice Mahallesi’nde ise sıcak asfalt ile yama faaliyetini yerine getirdi.   Ekipler, Yenice, Özlüce, Tepeçaylak grup yolu sıcak asfalt ile yama çalışması ve Özlüce Mahallesi grup yolunda ise yine sıcak asfaltla yama faaliyeti uyguladı.   Ekipler, program dahilinde mahallelerin ihtiyaçlarına göre çalışmalarına devam edecek.
Büyükşehir ekiplerinden bağlı mahalle yollarında çalışma

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus kent merkezinde cadde ve bulvarlarda yürüttüğü yenileme çalışmalarının yanı sıra bağlı mahallelerde de bakım, tesviye ve yama çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.

 

Tarsus kent merkezinde Adile Hala Caddesi, Tataristan Caddesi, Zafer Caddesi ve birçok noktada kaldırım ve asfalt yenileme çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım ekipleri, hem ovada, hem de kırsal da yer alan mahalle yollarında da yoğun çalışma uyguluyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol bakım ve onarım ekipleri, ovada yer alan Halitağa, Akarsu, Kelahmet, Egemen ve Baharlı Mahalleleri grup yolunda önümüzdeki günlerde yapılacak sathi kaplama asfalt çalışması öncesi, kamyonlar vasıtasıyla bölgeye zemin dolgu malzemesi taşıyor. Yaklaşık 22 kilometrelik yol güzergahında sathi kaplama yapılarak, yaşanan olumsuzluklar ortadan kaldırılacak.

 

Büyükşehir ekipleri ayrıca Çakırlı, Kumdere, Büyük Kösebalcı, Kırıt, İncirgediği, Göçük, Kızılçukur, Yanıkkışla, Aladağ ve Alibeyli Mahallelerinde greyderli yol bakım ve tesviye çalışması, Beylice Mahallesi’nde ise sıcak asfalt ile yama faaliyetini yerine getirdi.

 

Ekipler, Yenice, Özlüce, Tepeçaylak grup yolu sıcak asfalt ile yama çalışması ve Özlüce Mahallesi grup yolunda ise yine sıcak asfaltla yama faaliyeti uyguladı.

 

Ekipler, program dahilinde mahallelerin ihtiyaçlarına göre çalışmalarına devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.