İBT WEB

BÜYÜKŞEHİR GÜLNARIN BÜYÜKECELİ MAHALLE YOLUNU ASFALTLADI

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 30.04.2021 - 10:49, Güncelleme: 30.04.2021 - 10:49 2643+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR GÜLNARIN BÜYÜKECELİ MAHALLE YOLUNU ASFALTLADI

BÜYÜKŞEHİR GÜLNARIN BÜYÜKECELİ MAHALLE YOLUNU ASFALTLADI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Gülnar ilçesi Büyükeceli Mahalle Çağlayan Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması yaptı. Ekiplerin caddenin 2.3 kilometrelik kısmında yaptığı çalışmalarla mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kent merkezinde ve ilçelerde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, önemli noktalarda yaşanan yol problemlerini bir bir çözüme kavuşturuyor. Büyükeceli Mahallesi yolunda asfalt çalışması Asfalt sorunu çözüme ulaştırılan noktalardan biri de Gülnar ilçesinin Büyükeceli Mahallesi oldu. Yol yapım bakım ekibinin, gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Büyükeceli Mahallesi Çağlayan Caddesi’nin 2 bin 300 metrelik kısmında sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. Çalışmalarda toplam 3 bin ton asfalt kullanıldı. Vatandaşların güvenli yollara ulaşması için aralıksız çalışan ekipler, Büyükeceli Mahalle sakinlerine de rahat bir nefes aldırdı. Çalışmalar kent genelinde sürüyor Yenilenen yolları hızla vatandaşların hizmetine sunan ve konforlu bir ulaşım sağlayan yol yapım ve bakım ekipleri, hizmetleriyle vatandaşların yüzünü güldürüyor. Hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasaklarında da görev alan ekipler, bir yandan yolları asfalta hazırlarken, bir yandan da hazırlığı tamamlanan yolları sıcak asfaltla kaplıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, kent geneline yaydığı sıcak asfalt çalışmalarına aralıksız devam edecek.
BÜYÜKŞEHİR GÜLNARIN BÜYÜKECELİ MAHALLE YOLUNU ASFALTLADI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Gülnar ilçesi Büyükeceli Mahalle Çağlayan Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması yaptı. Ekiplerin caddenin 2.3 kilometrelik kısmında yaptığı çalışmalarla mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kent merkezinde ve ilçelerde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, önemli noktalarda yaşanan yol problemlerini bir bir çözüme kavuşturuyor.

Büyükeceli Mahallesi yolunda asfalt çalışması

Asfalt sorunu çözüme ulaştırılan noktalardan biri de Gülnar ilçesinin Büyükeceli Mahallesi oldu. Yol yapım bakım ekibinin, gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Büyükeceli Mahallesi Çağlayan Caddesi’nin 2 bin 300 metrelik kısmında sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. Çalışmalarda toplam 3 bin ton asfalt kullanıldı. Vatandaşların güvenli yollara ulaşması için aralıksız çalışan ekipler, Büyükeceli Mahalle sakinlerine de rahat bir nefes aldırdı.

Çalışmalar kent genelinde sürüyor

Yenilenen yolları hızla vatandaşların hizmetine sunan ve konforlu bir ulaşım sağlayan yol yapım ve bakım ekipleri, hizmetleriyle vatandaşların yüzünü güldürüyor. Hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasaklarında da görev alan ekipler, bir yandan yolları asfalta hazırlarken, bir yandan da hazırlığı tamamlanan yolları sıcak asfaltla kaplıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, kent geneline yaydığı sıcak asfalt çalışmalarına aralıksız devam edecek.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.