İBT WEB

Büyükşehir Manisaya Hizmet Eden İsimleri Ağırladı

Gündem (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 05.04.2021 - 14:53, Güncelleme: 05.04.2021 - 14:53 1932+ kez okundu.
 

Büyükşehir Manisaya Hizmet Eden İsimleri Ağırladı

Büyükşehir Manisaya Hizmet Eden İsimleri Ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Manisa eski Belediye Başkanlarından Zafer Ünal, dönemin Başkan Yardımcısı Halim Sezici ve Meclis Üyesi Nazmi Şengül'ü konuk etti.   1989-1994 yılları arasında Manisa Belediye Başkanlığı yapan Zafer Ünal, dönemin Belediye Başkan yardımcısı Halim Sezici ve Belediye Meclis Üyesi Nazmi Şengül ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ziyarette bulundu. Ünal, Sezici ve Şengül'ü Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil konuk etti. Ziyarete konuşan Zafer Ünal, Halim Sezici ve Nazmi Şengül, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının hayırlı olmasını temenni etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, 38 akademisyenin çalışmaları ve Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla hazırlanan 'Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa' isimli kitabı hediye etti.  
Büyükşehir Manisaya Hizmet Eden İsimleri Ağırladı


Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Manisa eski Belediye Başkanlarından Zafer Ünal, dönemin Başkan Yardımcısı Halim Sezici ve Meclis Üyesi Nazmi Şengül'ü konuk etti.
 
1989-1994 yılları arasında Manisa Belediye Başkanlığı yapan Zafer Ünal, dönemin Belediye Başkan yardımcısı Halim Sezici ve Belediye Meclis Üyesi Nazmi Şengül ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ziyarette bulundu. Ünal, Sezici ve Şengül'ü Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil konuk etti. Ziyarete konuşan Zafer Ünal, Halim Sezici ve Nazmi Şengül, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının hayırlı olmasını temenni etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, 38 akademisyenin çalışmaları ve Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla hazırlanan 'Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa' isimli kitabı hediye etti.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.