İBT WEB

BÜYÜKŞEHİR’İN KADINI VE EMEĞİ ÖN PLANA ÇIKARDIĞI TAKVİMLERİ DAĞITIYOR

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2021 - 10:06, Güncelleme: 12.01.2021 - 10:06 2744+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR’İN KADINI VE EMEĞİ ÖN PLANA ÇIKARDIĞI TAKVİMLERİ DAĞITIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl olduğu gibi, 2021 yılı içinde özel olarak hazırladığı takvimlerin dağıtımları devam ediyor.

“Mersin’in Güzelleri” ana başlığı ile hazırlanan takvimde, Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma araçlarında şoförlük yapan, çevre temizliğinde emek harcayan, aşhanede ihtiyaç sahibi yurttaşlar için leziz yemekler hazırlayan kadın emekçiler ile arama-kurtarma timinde yer alan veya sağlık grubunda vatandaşa hizmet götüren personellerin fotoğrafları yer alıyor. Başkan Vahap Seçer’in sosyal belediyecilik adına uygulama koyduğu çalışmalardan kısa bilgilerin verildiği her bir takvim sayfasında, çevre temizliği, kentin gelişimi için çalışmaları süren projeler, dar gelirli yurttaşlar için yapılan faaliyetler, ulaşım ve altyapı ile ilgili hizmete girecek projelerden örneklemelerde bulunuluyor.  Takvim dağıtımları devam ediyor Takvimler tüm esnaflara, muhtarlara, kurum ve kuruluşlara dağıtılıyor. Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Hal Kompleksi’nde gerçekleşen dağıtıma katılan Büyükşehir İmar A.Ş. Genel Müdürü ve Meclis Üyesi Ali Uyan, esnaflara hayırlı işler dileklerini ileterek sohbet etti. Dağıtımlarda CHP Tarsus İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal ve yöneticilerinde hazır bulundu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl olduğu gibi, 2021 yılı içinde özel olarak hazırladığı takvimlerin dağıtımları devam ediyor.

“Mersin’in Güzelleri” ana başlığı ile hazırlanan takvimde, Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma araçlarında şoförlük yapan, çevre temizliğinde emek harcayan, aşhanede ihtiyaç sahibi yurttaşlar için leziz yemekler hazırlayan kadın emekçiler ile arama-kurtarma timinde yer alan veya sağlık grubunda vatandaşa hizmet götüren personellerin fotoğrafları yer alıyor.

Başkan Vahap Seçer’in sosyal belediyecilik adına uygulama koyduğu çalışmalardan kısa bilgilerin verildiği her bir takvim sayfasında, çevre temizliği, kentin gelişimi için çalışmaları süren projeler, dar gelirli yurttaşlar için yapılan faaliyetler, ulaşım ve altyapı ile ilgili hizmete girecek projelerden örneklemelerde bulunuluyor. 

Takvim dağıtımları devam ediyor

Takvimler tüm esnaflara, muhtarlara, kurum ve kuruluşlara dağıtılıyor. Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Hal Kompleksi’nde gerçekleşen dağıtıma katılan Büyükşehir İmar A.Ş. Genel Müdürü ve Meclis Üyesi Ali Uyan, esnaflara hayırlı işler dileklerini ileterek sohbet etti.

Dağıtımlarda CHP Tarsus İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal ve yöneticilerinde hazır bulundu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.