İBT WEB

Büyükşehirin web sitesi yenilendi

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 19.03.2021 - 17:55, Güncelleme: 19.03.2021 - 17:55 3232+ kez okundu.
 

Büyükşehirin web sitesi yenilendi

Büyükşehirin web sitesi yenilendi

 Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin www.bursa.bel.tr adresli web sitesi yenilendi. Ulaşımdan altyapıya, tarihi kültürel mirastan çevre yatırımlarına kadar her alanda teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, dijital ortamda sunduğu hizmetleri de sürekli güncelliyor. Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal yapısından, yapılan hizmet ve etkinliklere kadar her türlü etkinliğin vatandaşlarla paylaşıldığı www.bursa.bel.tr adresli web sitesi de yenilendi. Bursa görselleri ile kente kazandırılan önemli projelerin ana ekranda paylaşıldığı yeni tasarımda, sosyal yardım, beyaz masa, projeler, hizmetler, şehir kameraları, etkinlikler, haberler, e ödeme, ulaşım gibi hizmetlere erişim artık çok daha kolay.
Büyükşehirin web sitesi yenilendi

 Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin www.bursa.bel.tr adresli web sitesi yenilendi.

Ulaşımdan altyapıya, tarihi kültürel mirastan çevre yatırımlarına kadar her alanda teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, dijital ortamda sunduğu hizmetleri de sürekli güncelliyor. Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal yapısından, yapılan hizmet ve etkinliklere kadar her türlü etkinliğin vatandaşlarla paylaşıldığı www.bursa.bel.tr adresli web sitesi de yenilendi. Bursa görselleri ile kente kazandırılan önemli projelerin ana ekranda paylaşıldığı yeni tasarımda, sosyal yardım, beyaz masa, projeler, hizmetler, şehir kameraları, etkinlikler, haberler, e ödeme, ulaşım gibi hizmetlere erişim artık çok daha kolay.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.