İBT WEB

Çocuklar Ulu Çınarları mutlu etti

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 25.03.2021 - 16:36, Güncelleme: 25.03.2021 - 16:36 3450+ kez okundu.
 

Çocuklar Ulu Çınarları mutlu etti

Çocuklar Ulu Çınarları mutlu etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Akademi Lise öğrencileri, yaşlılara karanfil vererek sevindirdi. Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik Şube Müdürlüğüne bağlı Bilgi Evi ve Akademi Lise öğrencileri Yaşlılar Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledi. Büyükşehir Belediyesi eğitmenleri, öğrencilerin yaşlılara empati kurmak ve onları daha iyi anlamaları için sunumlar yaptı, kısa filmler izletti. Drama Kulübü öğrencileri, “Hep beraber çınarlarımıza sahip çıkalım” mesajıyla çeşitli kısa oyunları sergiledi. Öğrenciler, Sümerpark Ortak Yaşam Alanı’nda yürüyüşe çıkan ve banklarda oturan yaşlılara karanfil vererek sağlık ve huzur diledi.
Çocuklar Ulu Çınarları mutlu etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Akademi Lise öğrencileri, yaşlılara karanfil vererek sevindirdi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik Şube Müdürlüğüne bağlı Bilgi Evi ve Akademi Lise öğrencileri Yaşlılar Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi eğitmenleri, öğrencilerin yaşlılara empati kurmak ve onları daha iyi anlamaları için sunumlar yaptı, kısa filmler izletti.

Drama Kulübü öğrencileri, “Hep beraber çınarlarımıza sahip çıkalım” mesajıyla çeşitli kısa oyunları sergiledi.

Öğrenciler, Sümerpark Ortak Yaşam Alanı’nda yürüyüşe çıkan ve banklarda oturan yaşlılara karanfil vererek sağlık ve huzur diledi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.