İBT WEB

Çocuklara satranç takımı hediye edildi

Genel 07.05.2020 - 07:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2272+ kez okundu.
 

Çocuklara satranç takımı hediye edildi

Hunat Hatun yurdunda aileleri ile birlikte karantinada kalan çocuklara satranç takımı hediye edildi. Koronavirüs önlemleri nedeniyle Hunat Hatun yurdunda aileleri ile birlikte kalan çocukların eğlenmeleri ve oynamaları için de gerekenler yapılıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevlileri tarafından Hunat Hatun yurdunda aileleri ile birlikte karantinada kalan çocuklara Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun selamıyla satranç takımları hediye edildi.
Hunat Hatun yurdunda aileleri ile birlikte karantinada kalan çocuklara satranç takımı hediye edildi.
Koronavirüs önlemleri nedeniyle Hunat Hatun yurdunda aileleri ile birlikte kalan çocukların eğlenmeleri ve oynamaları için de gerekenler yapılıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevlileri tarafından Hunat Hatun yurdunda aileleri ile birlikte karantinada kalan çocuklara Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun selamıyla satranç takımları hediye edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.