İBT WEB

Düzce’de Bahçeşehir bölgesinde düzenleme devam ediyor

Genel 06.05.2020 - 14:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 1939+ kez okundu.
 

Düzce’de Bahçeşehir bölgesinde düzenleme devam ediyor

DÜZCE (İHA) – Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Bahçeşehir bölgesinde park, bahçe ve ortak kullanım alanlarında bulunan yeşil alanlarda temizlik ve çevre düzenlemesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Esentepe Mahallesi sınırları içerisinde bulunan kale alanının etrafı yabani ot ve çöplerden temizlenerek gerekli çevre düzenlemesi sağlandı. İlkbahar döneminin başlaması ile birlikte yeşil alanların peyzaj bakımlarına ağırlık veren ekipler bölgede ağaç budama, diken temizliği ve çim biçme çalışması yaptı. Yabani otlar, görüntü kirliliği oluşturmaması için ot biçme makineleri ile biçilerek temizlendi. Modern bir bölge yaratma hedefi doğrultusunda daha estetik bir yapı kazandırmak için ekiplerin çalışmaları devam edecek. Aynı zamanda bölgenin girişinde yeşil alan düzenlemeleri yapılıp “Bahçeşehir” yazılı ışıklı tabela yerleştirildi.
DÜZCE (İHA) – Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Bahçeşehir bölgesinde park, bahçe ve ortak kullanım alanlarında bulunan yeşil alanlarda temizlik ve çevre düzenlemesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Esentepe Mahallesi sınırları içerisinde bulunan kale alanının etrafı yabani ot ve çöplerden temizlenerek gerekli çevre düzenlemesi sağlandı. İlkbahar döneminin başlaması ile birlikte yeşil alanların peyzaj bakımlarına ağırlık veren ekipler bölgede ağaç budama, diken temizliği ve çim biçme çalışması yaptı. Yabani otlar, görüntü kirliliği oluşturmaması için ot biçme makineleri ile biçilerek temizlendi. Modern bir bölge yaratma hedefi doğrultusunda daha estetik bir yapı kazandırmak için ekiplerin çalışmaları devam edecek. Aynı zamanda bölgenin girişinde yeşil alan düzenlemeleri yapılıp “Bahçeşehir” yazılı ışıklı tabela yerleştirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.