İBT WEB

Efeler Belediyesinde mesai saatleri değişti

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2021 - 15:22, Güncelleme: 09.03.2021 - 15:40 2951+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesinde mesai saatleri değişti

Efeler Belediyesinde mesai saatleri değişti

Sarı renk ile orta risk kategorisinde yer alan Aydın’ın Efeler ilçesinde kontrollü normalleşme sürecine geçilmesi ile Efeler Belediyesi’nde mesai saatleri değişti. Salgına karşı alınan tedbirler kapsamında mesai saatlerini kısıtlayan Efeler Belediyesi, yeni süreçle birlikte normal mesai saatlerine döndü. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın talimatıyla, Efeler Belediyesi’nde çalışma saatleri, 08.30-12.30 ile 13.30-17.30 olarak belirlendi.
Efeler Belediyesinde mesai saatleri değişti

Sarı renk ile orta risk kategorisinde yer alan Aydın’ın Efeler ilçesinde kontrollü normalleşme sürecine geçilmesi ile Efeler Belediyesi’nde mesai saatleri değişti.
Salgına karşı alınan tedbirler kapsamında mesai saatlerini kısıtlayan Efeler Belediyesi, yeni süreçle birlikte normal mesai saatlerine döndü. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın talimatıyla, Efeler Belediyesi’nde çalışma saatleri, 08.30-12.30 ile 13.30-17.30 olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.