İBT WEB

Efeler’de semt pazarları düzenli olarak temizleniyor

07.05.2020 - 08:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2972+ kez okundu.
 

Efeler’de semt pazarları düzenli olarak temizleniyor

Efeler Belediyesi, kent genelinde kurulan semt pazarlarının toplanması ile boş kalan alanlarda rutin olarak her gün temizlik, yıkama ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiriyor. Korona virüs ile mücadele konusunda önemli çalışmalara imza atan Efeler Belediyesi ekipleri, Başkan M. Fatih Atay’ın talimatıyla ilçedeki semt pazarlarında genel temizlik yaptı. Hastalığın yayılmasını engellemek için köşe bucak temizlenen pazar alanlarında ekipler, kullanılan köpüklü sularla hijyen koşullarını sağladı. Gerçekleştirilen temizlik çalışmaları ile hem kötü görüntü ortadan kaldırıldı hem de havaların ısınması ile birlikte oluşabilecek kokunun önüne geçildi. Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, daha sağlıklı ve temiz bir Efeler için çalışmalarına büyük bir özveri ile devam etmeleri halkın takdirini topluyor.
Efeler Belediyesi, kent genelinde kurulan semt pazarlarının toplanması ile boş kalan alanlarda rutin olarak her gün temizlik, yıkama ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiriyor.
Korona virüs ile mücadele konusunda önemli çalışmalara imza atan Efeler Belediyesi ekipleri, Başkan M. Fatih Atay’ın talimatıyla ilçedeki semt pazarlarında genel temizlik yaptı. Hastalığın yayılmasını engellemek için köşe bucak temizlenen pazar alanlarında ekipler, kullanılan köpüklü sularla hijyen koşullarını sağladı. Gerçekleştirilen temizlik çalışmaları ile hem kötü görüntü ortadan kaldırıldı hem de havaların ısınması ile birlikte oluşabilecek kokunun önüne geçildi.
Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, daha sağlıklı ve temiz bir Efeler için çalışmalarına büyük bir özveri ile devam etmeleri halkın takdirini topluyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.