İBT WEB

Elon Musk ın paylaşımı Dogecoin fiyatını uçurdu

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 01.04.2021 - 17:20, Güncelleme: 01.04.2021 - 17:20 2291+ kez okundu.
 

Elon Musk ın paylaşımı Dogecoin fiyatını uçurdu

Elon Musk ın paylaşımı Dogecoin fiyatını uçurdu

Geçtiğimiz günlerde profiline #Bitcoin hashtagini ekleyerek bir anda yükselmesine neden olan Elon Musk, son zamanlarda ise kripto para birimi olan Dogecoin'e kafayı takmış durumda. Musk'ın Dogecoin ile ilgili attığı her tweet sonrasında, kripto para biriminin fiyatı bir anda sert bir şekilde yukarıya fırlıyor. Dogecoin yeniden değer kaybettiğinde ise Musk, yeni bir tweet daha atarak fiyatı yukarıya çekiyor. YENİ BİR PAYLAŞIM DAHA GELDİ Dünyanın ne zengin adamlarından Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, SpaceX'in Dogecoin'i Ay'a uçuracağını söyledi. DOGECOIN FIRLADI Musk'ın paylaşımından önce 0,052 dolar seviyelerinden işlem gören DOGE, bir anda 0,071 dolar seviyelerine geldi. DOGECOIN KAÇ TL Dogecoin, her ne kadar Elon Musk'ın paylaşımından sonra fırlasa da daha sonra biraz geri çekildi. Dogecoin, 16.45 itibarıyla 0,062 dolardan (0,51 TL) işlem görüyor. Öte yandan ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), attığı tweet’ler nedeniyle Elon Musk hakkında soruşturma başlatmıştı. Geçtiğimiz günlerde Elon Musk, "Neden Dogecoin ile bu kadar yakından ilgileniyorsun?" sorusuna, "Çünkü şakayı seviyorum." yanıtını vermişti.
Elon Musk ın paylaşımı Dogecoin fiyatını uçurdu

Geçtiğimiz günlerde profiline # Bitcoin hashtagini ekleyerek bir anda yükselmesine neden olan Elon Musk, son zamanlarda ise kripto para birimi olan Dogecoin'e kafayı takmış durumda.

Musk'ın Dogecoin ile ilgili attığı her tweet sonrasında, kripto para biriminin fiyatı bir anda sert bir şekilde yukarıya fırlıyor. Dogecoin yeniden değer kaybettiğinde ise Musk, yeni bir tweet daha atarak fiyatı yukarıya çekiyor.

YENİ BİR PAYLAŞIM DAHA GELDİ

Dünyanın ne zengin adamlarından Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, SpaceX'in Dogecoin'i Ay'a uçuracağını söyledi.

DOGECOIN FIRLADI

Musk'ın paylaşımından önce 0,052 dolar seviyelerinden işlem gören DOGE, bir anda 0,071 dolar seviyelerine geldi.

DOGECOIN KAÇ TL

Dogecoin, her ne kadar Elon Musk'ın paylaşımından sonra fırlasa da daha sonra biraz geri çekildi. Dogecoin, 16.45 itibarıyla 0,062 dolardan (0,51 TL) işlem görüyor.

Öte yandan ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), attığı tweet’ler nedeniyle Elon Musk hakkında soruşturma başlatmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Elon Musk, "Neden Dogecoin ile bu kadar yakından ilgileniyorsun?" sorusuna, "Çünkü şakayı seviyorum." yanıtını vermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.