İBT WEB

Çanakkale’de havadan trafik denetimleri

07.05.2020 - 07:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2234+ kez okundu.
 

Çanakkale’de havadan trafik denetimleri

Çanakkale’de havadan gerçekleştirilen trafik denetimlerinde hatalı bulunan 10 sürücüye 3 bin 972 lira idari para cezası yazılırken, 6 araç da trafikten men edildi. Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı trafik timleri 04 Mayıs Pazartesi günü 11.00-13.00 saatleri arasında helikopter ile havadan trafik denetim faaliyeti gerçekleştirdi. İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi olan; Erenköy Teyfikiye yol kontrol noktası, Bayramiç-Çan yolu yol kontrol noktası, Çan-Biga yolu yol kontrol noktası, Çardak Feribot İskelesi yol kontrol noktası ile Umurbey il yolu yol kontrol noktalarında eş zamanlı olarak jandarma trafik ve asayiş timleri trafik yönünden denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetim sonucunda; toplam 214 araç sorgusu yapıldı. Kusurlu görülen 10 sürücüsüne 3 bin 972 lira idari para cezası kesilirken, 6 araç da trafikten men edildi. Öte yandan denetimler boyunca trafikteki araç sayısının çok az olduğu, vatandaşların pandemi tedbirlerine uyduğu görüldü.
Çanakkale’de havadan gerçekleştirilen trafik denetimlerinde hatalı bulunan 10 sürücüye 3 bin 972 lira idari para cezası yazılırken, 6 araç da trafikten men edildi.
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı trafik timleri 04 Mayıs Pazartesi günü 11.00-13.00 saatleri arasında helikopter ile havadan trafik denetim faaliyeti gerçekleştirdi.
İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi olan; Erenköy Teyfikiye yol kontrol noktası, Bayramiç-Çan yolu yol kontrol noktası, Çan-Biga yolu yol kontrol noktası, Çardak Feribot İskelesi yol kontrol noktası ile Umurbey il yolu yol kontrol noktalarında eş zamanlı olarak jandarma trafik ve asayiş timleri trafik yönünden denetim gerçekleştirdi.
Yapılan denetim sonucunda; toplam 214 araç sorgusu yapıldı. Kusurlu görülen 10 sürücüsüne 3 bin 972 lira idari para cezası kesilirken, 6 araç da trafikten men edildi.
Öte yandan denetimler boyunca trafikteki araç sayısının çok az olduğu, vatandaşların pandemi tedbirlerine uyduğu görüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.