İBT WEB

Gebze Kadıllı Köyünde altyapı çalışması

Yaşam (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 27.04.2021 - 10:55, Güncelleme: 27.04.2021 - 10:55 2504+ kez okundu.
 

Gebze Kadıllı Köyünde altyapı çalışması

Gebze Kadıllı Köyünde altyapı çalışması

  İSU ekipleri, Gebze ilçesi Kadıllı Köyü’nde atık su altyapı çalışması yapıyor.   Gebze Kadıllı Köyü’nde altyapı çalışması   Şehirde ne varsa kırsalda da o olacak düsturu ile hareket eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç olan köylerde alt ve üstyapı çalışması gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Gebze’nin Kadıllı Köyü’nün belli bir kısmının ihtiyacını karşılayacak altyapı (atık su) hattı çalışması yapılıyor.   2 BİN 700 METRE UZUNLUĞUNDA  İSU Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından Kadıllı Köyü’nde toplamda 2 bin 700 metre atık su altyapı hattı döşenecek. İSU ekipleri şuana kadar bin 400 metre altyapı imalatını tamamladı.   BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR Yapılan çalışma ile Kadıllı Köyü’nde atık su hattı olmayan evlerin hattı inşa ediliyor. Köy halkı yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.  
Gebze Kadıllı Köyünde altyapı çalışması

 

İSU ekipleri, Gebze ilçesi Kadıllı Köyü’nde atık su altyapı çalışması yapıyor.

 

Gebze Kadıllı Köyü’nde altyapı çalışması

 

Şehirde ne varsa kırsalda da o olacak düsturu ile hareket eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç olan köylerde alt ve üstyapı çalışması gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Gebze’nin Kadıllı Köyü’nün belli bir kısmının ihtiyacını karşılayacak altyapı (atık su) hattı çalışması yapılıyor.

 

2 BİN 700 METRE UZUNLUĞUNDA 

İSU Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından Kadıllı Köyü’nde toplamda 2 bin 700 metre atık su altyapı hattı döşenecek. İSU ekipleri şuana kadar bin 400 metre altyapı imalatını tamamladı.

 

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Yapılan çalışma ile Kadıllı Köyü’nde atık su hattı olmayan evlerin hattı inşa ediliyor. Köy halkı yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.