İBT WEB

Gençlerle Çocuk Hakları buluşması

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 01.04.2021 - 10:31, Güncelleme: 01.04.2021 - 10:31 2891+ kez okundu.
 

Gençlerle Çocuk Hakları buluşması

Gençlerle Çocuk Hakları buluşması

Lüleburgaz Belediyesi bünyesinde kurulan Çocuk Hakları Birimi’nin tanıtımı ve ilerleyen süreçte olası işbirlikleri için bir dizi görüşmeler gerçekleştiren Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Samet Servet, Lüleburgazlı gençlerle bir araya geldi.  Lüleburgaz Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda kurulan Çocuk Hakları Birimi’nin tanıtım ve iş birliğine yönelik çalışmalar devam ediyor. Bu doğrultuda geçtiğimiz süreçte birtakım kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra Lüleburgaz Kent Konseyi ile de görüşmeler gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı Güncer ile Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Servet, son olarak Lüleburgazlı gençlerle de bir araya geldi. Lüleburgaz Belediye Hizmet Binası Erol Özgür Toplantı Salonu’nda gerçekleşen görüşmede müdürlük personeli Erdoğan Anıl Tekin, Çocuk Hakları Birimi’nin çalışma sisteminin nasıl olacağından, yapılacak faaliyetlere kadar çok sayıda konuda bilgilendirici açıklamalarda bulundu.  Gönüllü katılımcılık vurgusu Gerçekleşen toplantıda Çocuk Hakları Birimi’nin tanıtılmasının yanı sıra ilerleyen süreçlerde yapılacak farkındalık faaliyetlerinde gönüllü katılımcılık vurgulandı. Toplantıya katılan gençler de Çocuk Hakları Birimi’nin tanıtılması için gönüllü katılım konusunda destek sözü verdi. 
Gençlerle Çocuk Hakları buluşması

Lüleburgaz Belediyesi bünyesinde kurulan Çocuk Hakları Birimi’nin tanıtımı ve ilerleyen süreçte olası işbirlikleri için bir dizi görüşmeler gerçekleştiren Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Samet Servet, Lüleburgazlı gençlerle bir araya geldi. 

Lüleburgaz Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda kurulan Çocuk Hakları Birimi’nin tanıtım ve iş birliğine yönelik çalışmalar devam ediyor. Bu doğrultuda geçtiğimiz süreçte birtakım kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra Lüleburgaz Kent Konseyi ile de görüşmeler gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı Güncer ile Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Servet, son olarak Lüleburgazlı gençlerle de bir araya geldi. Lüleburgaz Belediye Hizmet Binası Erol Özgür Toplantı Salonu’nda gerçekleşen görüşmede müdürlük personeli Erdoğan Anıl Tekin, Çocuk Hakları Birimi’nin çalışma sisteminin nasıl olacağından, yapılacak faaliyetlere kadar çok sayıda konuda bilgilendirici açıklamalarda bulundu. 

Gönüllü katılımcılık vurgusu

Gerçekleşen toplantıda Çocuk Hakları Birimi’nin tanıtılmasının yanı sıra ilerleyen süreçlerde yapılacak farkındalık faaliyetlerinde gönüllü katılımcılık vurgulandı. Toplantıya katılan gençler de Çocuk Hakları Birimi’nin tanıtılması için gönüllü katılım konusunda destek sözü verdi. 

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.