İBT WEB

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 8 ŞUBAT 2021

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 08.03.2021 - 10:29, Güncelleme: 08.03.2021 - 10:29 2159+ kez okundu.
 

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 8 ŞUBAT 2021

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 8 ŞUBAT 2021

Astrolog Murat İpek'ten 8 Mart 2021; Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları… Koç Sevgili Koçlar bugün tam anlamıyla kendinizi çalışmaya adayacaksınız gibi duruyor. Özellikle kariyer ile ilgili, kendinizi parlatacağınız konular çok daha fazla önünüze gelebilir. Boğa Ay bugün sizin yurtdışı ve yurtdışı ile ilgili konuları önünüze serebilir. Buna uzakta bulunan akrabalardan haber almak da dahil. Veya bu konular varsa gündeminizde işe girişin. İkizler Bugünü devlet veya büyük kurum kuruluşlarla işiniz varsa hallederek ilerleyebilirsiniz. Güzel haberler gelebilir. Yeni başlangıçlara imza atmanız mümkün görünmekte. Yengeç Sevgili Yengeçler, ilişkiler konusunda yoğun bir gün içine girmeniz olası, buna her türlü ilişkiyi koyabilirsiniz. O nedenle eğer nazik konular varsa gündemde dikkatli konuşun derim. Aslan Bugün öncelikle sağlığınıza dikkat edin ve ardından günlük, rutin koşturmalarınıza girişirsiniz zaten, özellikle dolaşım sistemine dikkat edin. Tansiyon varsa iki kere dikkat. Başak Bugün her ne kadar haftanın ilk günü iş, çalışma Ay oğlakta da desek sizin aşk hayatınızla ilgili enteresan gelişmeler olabilir kendinizi bu konuda bir kelebek gibi hissetmeniz muhtemel Terazi Bugün gün boyu dikkatiniz aile meselelerinde dolanabilir. Yakın akraba, eş, dost sizden yardım isteyebilir veya onlarla bir şekilde yanyana olma durumunda kalabilirsiniz. Oflayıp puflamayın. Akrep Bugün arkadaş, dost çevrenizle güzel hoş zamanlar geçirmeniz mümkün. Ama tabi çalışmaktan vakit bulursanız. Siz yine de sağla, solla lak lak yerine işinize bakın derim. Yay Sevgili Yaylar, eğer bugün maddi konularda bir gelişme bekliyorsanız üstüne gidin derim. Çünkü önünüz bu anlamda oldukça ciddi açılabilir. Bugün para ile ilgili bir gün. Oğlak Bugün hem kendiniz için hem de varsa sevgiliniz için güzel bir gün olabilir. Kendiniz için atmanız gereken adımlar varsa Ay size bugün yardımcı olacak. Her konuda kendinizi yenileyin. Kova Canım Kovalar, bugün özellikle para konusunda gerginlikler yaşamanız olası o nedenle dikkatli olmanızda ve var olanı saçıp savurmamanızda fayda var. Balık Özellikle sosyal alanlar bugün içinden geçeceğiniz konuları belirleyecek o nedenle görünüşünüze ve konuşmanıza özen gösterin sizin için bugün yoğun ama olumlu geçebilir.
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 8 ŞUBAT 2021

Astrolog Murat İpek'ten 8 Mart 2021; Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Koç

Sevgili Koçlar bugün tam anlamıyla kendinizi çalışmaya adayacaksınız gibi duruyor. Özellikle kariyer ile ilgili, kendinizi parlatacağınız konular çok daha fazla önünüze gelebilir.

Boğa

Ay bugün sizin yurtdışı ve yurtdışı ile ilgili konuları önünüze serebilir. Buna uzakta bulunan akrabalardan haber almak da dahil. Veya bu konular varsa gündeminizde işe girişin.

İkizler

Bugünü devlet veya büyük kurum kuruluşlarla işiniz varsa hallederek ilerleyebilirsiniz. Güzel haberler gelebilir. Yeni başlangıçlara imza atmanız mümkün görünmekte.

Yengeç

Sevgili Yengeçler, ilişkiler konusunda yoğun bir gün içine girmeniz olası, buna her türlü ilişkiyi koyabilirsiniz. O nedenle eğer nazik konular varsa gündemde dikkatli konuşun derim.

Aslan

Bugün öncelikle sağlığınıza dikkat edin ve ardından günlük, rutin koşturmalarınıza girişirsiniz zaten, özellikle dolaşım sistemine dikkat edin. Tansiyon varsa iki kere dikkat.

Başak

Bugün her ne kadar haftanın ilk günü iş, çalışma Ay oğlakta da desek sizin aşk hayatınızla ilgili enteresan gelişmeler olabilir kendinizi bu konuda bir kelebek gibi hissetmeniz muhtemel

Terazi

Bugün gün boyu dikkatiniz aile meselelerinde dolanabilir. Yakın akraba, eş, dost sizden yardım isteyebilir veya onlarla bir şekilde yanyana olma durumunda kalabilirsiniz. Oflayıp puflamayın.

Akrep

Bugün arkadaş, dost çevrenizle güzel hoş zamanlar geçirmeniz mümkün. Ama tabi çalışmaktan vakit bulursanız. Siz yine de sağla, solla lak lak yerine işinize bakın derim.

Yay

Sevgili Yaylar, eğer bugün maddi konularda bir gelişme bekliyorsanız üstüne gidin derim. Çünkü önünüz bu anlamda oldukça ciddi açılabilir. Bugün para ile ilgili bir gün.

Oğlak

Bugün hem kendiniz için hem de varsa sevgiliniz için güzel bir gün olabilir. Kendiniz için atmanız gereken adımlar varsa Ay size bugün yardımcı olacak. Her konuda kendinizi yenileyin.

Kova

Canım Kovalar, bugün özellikle para konusunda gerginlikler yaşamanız olası o nedenle dikkatli olmanızda ve var olanı saçıp savurmamanızda fayda var.

Balık

Özellikle sosyal alanlar bugün içinden geçeceğiniz konuları belirleyecek o nedenle görünüşünüze ve konuşmanıza özen gösterin sizin için bugün yoğun ama olumlu geçebilir.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.