Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, 2025-2026 CEV Kupası’nı kazanarak kulüp tarihinde bir ilki başardı.

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, İtalyan başantrenör Alberto Bigarelli yönetiminde Avrupa’da ilk kez CEV Kupası’nı müzesine götürdü. Sarı-kırmızılı ekip, 2025-2026 sezonunu şampiyon olarak tamamlayarak kulüp tarihinde önemli bir başarıya imza attı.
Galatasaray Daikin’in CEV Kupası’ndaki zaferi, Türk kadın voleybolunun kulüpler düzeyindeki toplam uluslararası kupa sayısını 26’ya yükseltti. Türkiye daha önce Dünya Kulüpler Şampiyonası ve CEV Şampiyonlar Ligi’nde 8’er, CEV Kupası’nda 5 ve CEV Challenge Kupası’nda ise 4 şampiyonluk elde etmişti.
Bu şampiyonlukla Galatasaray, futbol, basketbol ve voleybolda Avrupa’da kupa kazanan ilk ve tek Türk takımı unvanını elde etti. Kulüp daha önce futbol branşında 2000 yılında UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa’yı, erkek basketbolunda ise 2015-2016 sezonunda ULEB Avrupa Kupası’nı kazanmıştı.





















Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus facilisis scelerisque tortor, vel finibus nibh accumsan non. Mauris lacinia rutrum nunc, ut mattis risus accumsan bibendum. Curabitur varius turpis dui, eget porttitor tellus rutrum ultrices. Duis ut tempus leo. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Phasellus pulvinar vestibulum sapien, at maximus nibh.
Yorum Yap