Muğla İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube ve Turgutreis Karakol ekipleri tarafından bir işletmeye yapılan operasyonda faturasız 120 karton sigara ve kaçak tütün ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Muğla İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Bodrum Turgutreis Mahallesinde faaliyet gösteren iki işletmede kaçak sigara ve tütün mamulleri satışı yapıldığı bilgisi alındı….

Muğla İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube ve Turgutreis Karakol ekipleri tarafından bir işletmeye yapılan operasyonda faturasız 120 karton sigara ve kaçak tütün ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Muğla İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Bodrum Turgutreis Mahallesinde faaliyet gösteren iki işletmede kaçak sigara ve tütün mamulleri satışı yapıldığı bilgisi alındı. İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ve Turgutreis Jandarma Karakol ekiplerinin müşterek yaptığı arama neticesinde, makaronlara basılmış şekilde 120 karton faturasız sigara ve 15 kg faturasız tütün ele geçirilmiştir.
Olayla ilgili olarak işletme sahipleri gözaltına alınarak adli işlemlere başlandığı açıklandı.





















Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus facilisis scelerisque tortor, vel finibus nibh accumsan non. Mauris lacinia rutrum nunc, ut mattis risus accumsan bibendum. Curabitur varius turpis dui, eget porttitor tellus rutrum ultrices. Duis ut tempus leo. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Phasellus pulvinar vestibulum sapien, at maximus nibh.
Yorum Yap