OnePlus Hindistan’da Faaliyetlere Devam Edecek Açıklaması Geldi

OnePlus India, Çin dışı operasyonların sonlandırılacağına dair çıkan söylentilere yanıt verdi. Şirket, Hindistan’daki faaliyetlerinin normal sürdüğünü açıkladı.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
OnePlus Hindistan’da Faaliyetlere Devam Edecek Açıklaması Geldi

Hafta boyunca OnePlus’ın ABD ve Avrupa’daki operasyonlarını sonlandıracağına dair çıkan söylentilere karşılık, OnePlus India’dan açıklama geldi. OnePlus India, Hindistan’daki faaliyetlerinin normal şekilde sürdüğünü ve tüm yerel operasyonların planlandığı gibi ilerlediğini belirtti.

Küresel Operasyonlar ve Realme İddiaları

Bloomberg’in haberine göre, şirketin Çin dışındaki operasyonlarını sonlandırmaya hazırlandığı bir kez daha gündeme geldi. Haberde ayrıca OPPO’nun akıllı telefon markalarından realme’nin de küçültülmeye hazırlanıldığı iddiasına yer verildi.

Bloomberg’e göre realme, OPPO’nun akıllı telefon işindeki daha geniş kapsamlı yeniden yapılanmanın bir parçası olarak Çin pazarından çekilecek. Haberde, bu durumun realme’nin Hindistan dahil diğer pazarlardaki geleceği için ne anlama geldiğine dair bilgi verilmediği belirtildi.

OnePlus tarafında ise Bloomberg, markanın ABD ve Avrupa’daki faaliyetlerini bu hafta gibi erken bir tarihte sonlandırma sürecini başlatacağını öne sürdü. Haberde ayrıca OnePlus’ın Çin’deki faaliyetlerini sürdürürken, Hindistan dahil uluslararası pazarların büyük bölümündeki faaliyetlerini 2027 yılına kadar sonlandırmasının beklendiği iddiasına yer verildi.

Bu değişikliklerin OPPO’nun telefon işindeki finansal zorluklardan kaynaklandığı ifade edildi. ABD, Avrupa ve Hindistan gibi pazarlarda ivmenin yavaşlamasının yanı sıra daha geniş jeopolitik endişelerin de OPPO’yu bu kararı almaya yönelten etkenler arasında gösterildiği aktarıldı.

OnePlus’tan Resmi Açıklama

OnePlus India şirket sözcüsü aracılığıyla paylaştığı açıklamada, medyayı doğrulanmamış spekülasyonları yaygınlaştırmadan önce itidalli davranmaya davet etti. OnePlus, Avrupa ve Kuzey Amerika’da yeni ürün piyasaya sürmeyeceğini duyurdu.

TechCrunch’a yapılan açıklamada OnePlus, dikkatli bir değerlendirmenin ardından Avrupa ve Kuzey Amerika’da artık yeni ürün piyasaya sürmeyeceğini belirtti. Satış sonrası destek ve yazılım güncellemeleri de dahil olmak üzere tüm kullanıcıların haklarının ve çıkarlarının güvence altında kalacağı ifade edildi.

OPPO ve realme cephesinden ise Bloomberg’in iddialarına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bu nedenle söz konusu değişikliklerin şirketler açıklama yapana kadar doğrulanmamış kabul edilmesi gerekiyor.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Google NotebookLM Yeniden Markalandı Gemini Notebook Adını Aldı
Google NotebookLM Yeniden Markalandı Gemini Notebook Adını Aldı
OnePlus Hindistan’da Faaliyetlere Devam Edecek Açıklaması Geldi
OnePlus Hindistan’da Faaliyetlere Devam Edecek Açıklaması Geldi
Çin’den Ay’a Lazer Enerji Ağı Önerisi Keşifleri Hızlandırabilir
Çin’den Ay’a Lazer Enerji Ağı Önerisi Keşifleri Hızlandırabilir
Samsung Flex Titanium Ekran Teknolojisini Duyurdu Galaxy Z Fold 8 Serisi İçin
Samsung Flex Titanium Ekran Teknolojisini Duyurdu Galaxy Z Fold 8 Serisi İçin
Tansiyon Ölçen Akıllı Yüzük Signal Ring Tanıtıldı Fiyatı 399 Dolar
Tansiyon Ölçen Akıllı Yüzük Signal Ring Tanıtıldı Fiyatı 399 Dolar
Netflix Yapımlarında Yapay Zeka Kullanımı Artıyor 2026 Verileri Açıklandı
Netflix Yapımlarında Yapay Zeka Kullanımı Artıyor 2026 Verileri Açıklandı
Haberin Doğru Adresi
Blok Haber

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus facilisis scelerisque tortor, vel finibus nibh accumsan non. Mauris lacinia rutrum nunc, ut mattis risus accumsan bibendum. Curabitur varius turpis dui, eget porttitor tellus rutrum ultrices. Duis ut tempus leo. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Phasellus pulvinar vestibulum sapien, at maximus nibh.

2025 Logo Haber © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması