İBT WEB

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPORDA MİLLİ HEYECAN

Spor (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 06.04.2021 - 13:35, Güncelleme: 06.04.2021 - 13:35 1958+ kez okundu.
 

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPORDA MİLLİ HEYECAN

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPORDA MİLLİ HEYECAN

  HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPORDA MİLLİ HEYECAN Hatay Büyükşehir Belediyespor’un başarılı ve yetenekli sporcuları milli takım seçmelerine katılıyor. Mavi-beyazlıların gelecek vadeden güreşçileri, 6-7 Nisan tarihlerinde Kemer’de yapılacak U15 Küçük Yıldız Serbest Güreş Avrupa ve Dünya Şampiyonları milli takım seçmelerine 10 sporcu ile katılacak. DELİOĞLU: SPORCULARIMZA GÜVENİYORUZ Şampiyona ve takım hakkında konuşan başantrenör Cemil Delioğlu ‘’Amacımız ruhen ve bedenen sağlıklı, özgüveni yüksek, ülkesini ve milletini seven, topluma faydalı nesiller yetiştirmek sporcularımızı milli takıma kazandırmaktır. Sporcularımıza güveniyoruz. İnanıyorum ki hem şehrimizi hem de ülkemizi gururlandıracak başarılı sonuçların altına imza atacaklardır" dedi. Kulüp Başkanı Zekiye Barutçu Yiğitbaşı da genç yeteneklerin milli takıma seçilerek Hatay’a büyük gurur yaşatacaklarına inandığını söyledi.
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPORDA MİLLİ HEYECAN

 

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPORDA MİLLİ HEYECAN

Hatay Büyükşehir Belediyespor’un başarılı ve yetenekli sporcuları milli takım seçmelerine katılıyor.

Mavi-beyazlıların gelecek vadeden güreşçileri, 6-7 Nisan tarihlerinde Kemer’de yapılacak U15 Küçük Yıldız Serbest Güreş Avrupa ve Dünya Şampiyonları milli takım seçmelerine 10 sporcu ile katılacak.

DELİOĞLU: SPORCULARIMZA GÜVENİYORUZ

Şampiyona ve takım hakkında konuşan başantrenör Cemil Delioğlu ‘’Amacımız ruhen ve bedenen sağlıklı, özgüveni yüksek, ülkesini ve milletini seven, topluma faydalı nesiller yetiştirmek sporcularımızı milli takıma kazandırmaktır. Sporcularımıza güveniyoruz. İnanıyorum ki hem şehrimizi hem de ülkemizi gururlandıracak başarılı sonuçların altına imza atacaklardır" dedi.

Kulüp Başkanı Zekiye Barutçu Yiğitbaşı da genç yeteneklerin milli takıma seçilerek Hatay’a büyük gurur yaşatacaklarına inandığını söyledi.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.