İBT WEB

HATAYLILAR ATA SINI UNUTMADI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 11.11.2021 - 10:56, Güncelleme: 11.11.2021 - 10:56 1306+ kez okundu.
 

HATAYLILAR ATA SINI UNUTMADI

HATAYLILAR ATA SINI UNUTMADI

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 83 yıl dönümünde anlamlı bir etkinliğin altına imza attı. 10 Kasım’da Ata’sını unutmayan Hataylılar, Antakya Vali Ürgen Alanı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na kadar ellerinde meşale ve Atatürk posterleri ile yürüdü. Çocuk, yaşlı, kadın, erkek yüzlerce Hataylı, Vali Ürgen Alanı’nda toplandı. EXPO Gönüllülerinin de eşlik ettiği yürüyüşte duygu dolu anlar yaşandı. Ata’sının izinden ve yolundan yürüyen vatandaşlar, yürüyüşün sonunda ellerindeki karanfilleri anıta bırakarak Atatürk’e olan saygılarını sundu.  
HATAYLILAR ATA SINI UNUTMADI


Hatay Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 83 yıl dönümünde anlamlı bir etkinliğin altına imza attı. 10 Kasım’da Ata’sını unutmayan Hataylılar, Antakya Vali Ürgen Alanı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na kadar ellerinde meşale ve Atatürk posterleri ile yürüdü. Çocuk, yaşlı, kadın, erkek yüzlerce Hataylı, Vali Ürgen Alanı’nda toplandı. EXPO Gönüllülerinin de eşlik ettiği yürüyüşte duygu dolu anlar yaşandı. Ata’sının izinden ve yolundan yürüyen vatandaşlar, yürüyüşün sonunda ellerindeki karanfilleri anıta
bırakarak Atatürk’e olan saygılarını sundu.
 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.