İBT WEB

HBB DEN HER İLÇEYE MODERN YOLLAR

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 08.10.2021 - 09:20, Güncelleme: 08.10.2021 - 09:20 1394+ kez okundu.
 

HBB DEN HER İLÇEYE MODERN YOLLAR

HBB DEN HER İLÇEYE MODERN YOLLAR

Hatay Büyükşehir Belediyesi şehrin her köşesini dayanıklı ve uzun ömürlü beton asfalt ile buluşturuyor. Bu anlayışla hareket eden HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, geçen ay içerisinde Yayladağı’nda başlattığı çalışmayı tamamladı. HBB ekipleri, Yayladağı Dağdüzü(Çaksına) Mahallesi’nde eski hali sathi kaplama olan 9 buçuk kilometrelik yoldaki beton asfalt serimini bitirdi. Yoldaki yağmur suyu geçiş noktalarına tahliye hattı da döşeyen ekipler, böylelikle yağmur sebebiyle yolda oluşabilecek su birikintilerinin de önüne geçmiş oldu. Büyükşehir ekipleri ayrıca Samandağ Yeni Mahalle sed yolunda 4 kilometre ve Kırıkhan Karamankaşı Mahallesi bağlantı yolunda 2 kilometre uzunluğunda sathi kaplama çalışmasına başladı.  
HBB DEN HER İLÇEYE MODERN YOLLAR


Hatay Büyükşehir Belediyesi şehrin her köşesini dayanıklı ve uzun ömürlü beton asfalt ile buluşturuyor. Bu anlayışla hareket eden HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, geçen ay içerisinde Yayladağı’nda başlattığı çalışmayı tamamladı. HBB ekipleri, Yayladağı Dağdüzü(Çaksına) Mahallesi’nde eski hali sathi kaplama olan 9 buçuk kilometrelik yoldaki beton asfalt serimini bitirdi.
Yoldaki yağmur suyu geçiş noktalarına tahliye hattı da döşeyen ekipler, böylelikle yağmur sebebiyle yolda oluşabilecek su birikintilerinin de önüne geçmiş oldu. Büyükşehir ekipleri ayrıca Samandağ Yeni Mahalle sed yolunda 4 kilometre ve Kırıkhan Karamankaşı Mahallesi bağlantı yolunda 2 kilometre uzunluğunda sathi kaplama çalışmasına başladı.
 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.