İBT WEB

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cebeci’den Başkan Çalışkan’a teşekkür ziyareti

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2022 - 11:17, Güncelleme: 29.03.2022 - 10:35 1429+ kez okundu.
 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cebeci’den Başkan Çalışkan’a teşekkür ziyareti

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cebeci’den Başkan Çalışkan’a teşekkür ziyareti

Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, eğitime verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Fatih Çalışkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci ve Atatürk İlkokulu Müdürü İsmail Değirmenci Belediyenin Atatürk İlkokulu bahçesinde gerçekleştirdiği kilitli parke döşeme, peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları için Belediye Başkanı Fatih Çalışkan’ı ziyaret ederek eğitime verdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Fatih Çalışkan,” Hisarcık Belediyesi olarak eğitim ve öğretim için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu nazik ziyaretleri için müdürlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Cebeci’den Başkan Çalışkan’a teşekkür ziyareti
Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, eğitime verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Fatih Çalışkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci ve Atatürk İlkokulu Müdürü İsmail Değirmenci Belediyenin Atatürk İlkokulu bahçesinde gerçekleştirdiği kilitli parke döşeme, peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları için Belediye Başkanı Fatih Çalışkan’ı ziyaret ederek eğitime verdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Fatih Çalışkan,” Hisarcık Belediyesi olarak eğitim ve öğretim için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu nazik ziyaretleri için müdürlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.