İBT WEB

İLKADIM DA FIRIN VE UNLU MAMÜL SATIŞ NOKTALARINA SIKI DENETİM

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 11.03.2021 - 16:58, Güncelleme: 11.03.2021 - 16:58 3129+ kez okundu.
 

İLKADIM DA FIRIN VE UNLU MAMÜL SATIŞ NOKTALARINA SIKI DENETİM

İLKADIM DA FIRIN VE UNLU MAMÜL SATIŞ NOKTALARINA SIKI DENETİM

İLKADIM DA FIRIN VE UNLU MAMÜL SATIŞ NOKTALARINA SIKI DENETİM YUFKA İMALATHANELERİ KORONAVİRÜS DENETİMİNDE İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, korona virüs tedbirleri kapsamında denetim ve kontrollerine ara vermeden devam ediyor. Zabıta ekipleri, ilçe genelindeki fırın ve yufka imalathanelerini dolaşarak hijyen kurallarına uyup, uymadığını kontrol etti. Genel temizlik, fiyat tarifesi ve gramaj kontrollerinin gerçekleştiren ekipler işletmelerin ruhsat kontrolünün yanı sıra çalışanların kılık ve kıyafetinden, bone takıp takmadıklarına kadar her ayrıntıyı titizlikle değerlendirdi. Gıda maddeleri üretim ve satışı yapılan mekanlarda hijyen, maske-eldiven kullanımı, sosyal mesafe kuralı gibi konularda titizlikle davranan zabıta ekipler koronavirüse karşı alınacak  tedbir kurallarıyla ilgili de  hatırlatmalar yaptı.  Gerçekleştirilen denetimlerle ilgili bilgi veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş “Koronavirüs tedbirleri kapsamında denetim ve kontrollerine ara vermeden devam ediyoruz. Zabıta ekiplerimiz, şehir merkezimizdeki fırın yufka imalathanelerini dolaşarak hijyen kurallarına uyulup, uyulmadığı kontrol ediyor. Denetimlerde mutasyonlu virüse karşı özellikle ekmek ve diğer unlu mamulleri satışa sunan kişilerin çok dikkatli olması gerektiğini ileterek, Para alışverişi yapan kişinin ekmek ve diğer unlu mamullere kesinlikle dokunmaması hususunda uyarılarda bulunuyoruz. Halkımızın sağlığını korumak için pandemi boyunca özveri ile sahada çalışan, görev alan personelimize teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı tedbir kurallarına uymaya davet ediyorum” dedi. “Olumsuzlukları Alo:153 bildirin” Halkın sağlığına zarar veren ve tehdit eden unsurların ortadan kaldırılması yönünde yaptırımlar uygulayan ekipler, herhangi olumsuz bir durum ile karşılaşılması durumunda 153 numaralı telefonların aranması uyarısında bulundu.
İLKADIM DA FIRIN VE UNLU MAMÜL SATIŞ NOKTALARINA SIKI DENETİM

İLKADIM DA FIRIN VE UNLU MAMÜL SATIŞ NOKTALARINA SIKI DENETİM

YUFKA İMALATHANELERİ KORONAVİRÜS DENETİMİNDE

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, korona virüs tedbirleri kapsamında denetim ve kontrollerine ara vermeden devam ediyor. Zabıta ekipleri, ilçe genelindeki fırın ve yufka imalathanelerini dolaşarak hijyen kurallarına uyup, uymadığını kontrol etti.

Genel temizlik, fiyat tarifesi ve gramaj kontrollerinin gerçekleştiren ekipler işletmelerin ruhsat kontrolünün yanı sıra çalışanların kılık ve kıyafetinden, bone takıp takmadıklarına kadar her ayrıntıyı titizlikle değerlendirdi. Gıda maddeleri üretim ve satışı yapılan mekanlarda hijyen, maske-eldiven kullanımı, sosyal mesafe kuralı gibi konularda titizlikle davranan zabıta ekipler koronavirüse karşı alınacak  tedbir kurallarıyla ilgili de  hatırlatmalar yaptı.

 Gerçekleştirilen denetimlerle ilgili bilgi veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş “Koronavirüs tedbirleri kapsamında denetim ve kontrollerine ara vermeden devam ediyoruz. Zabıta ekiplerimiz, şehir merkezimizdeki fırın yufka imalathanelerini dolaşarak hijyen kurallarına uyulup, uyulmadığı kontrol ediyor. Denetimlerde mutasyonlu virüse karşı özellikle ekmek ve diğer unlu mamulleri satışa sunan kişilerin çok dikkatli olması gerektiğini ileterek, Para alışverişi yapan kişinin ekmek ve diğer unlu mamullere kesinlikle dokunmaması hususunda uyarılarda bulunuyoruz. Halkımızın sağlığını korumak için pandemi boyunca özveri ile sahada çalışan, görev alan personelimize teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı tedbir kurallarına uymaya davet ediyorum” dedi.

“Olumsuzlukları Alo:153 bildirin”

Halkın sağlığına zarar veren ve tehdit eden unsurların ortadan kaldırılması yönünde yaptırımlar uygulayan ekipler, herhangi olumsuz bir durum ile karşılaşılması durumunda 153 numaralı telefonların aranması uyarısında bulundu.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.