İBT WEB

Sergen Yalçın'ın kadroda düşünmediği futbolcular

Spor 18.12.2020 - 11:29, Güncelleme: 18.12.2020 - 11:29 1974+ kez okundu.
 

Sergen Yalçın'ın kadroda düşünmediği futbolcular

Sergen Yalçın'ın kadroda düşünmediği futbolcular

Devre arası transfer döneminde birkaç takviye yapmaya hazırlanan Beşiktaş, hem katkı sağlamayan futbolcuları takımdan uzaklaştırmak hem de yabancı kontenjanında yer açmak istiyor. Kadroda düşünmediği futbolcuları belirleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın, yönetime 6 kişilik bir liste sunduğu öğrenildi. Öncelikle kadro dışı bırakılan isimlere maaş ödemek istemeyen siyah-beyazlıların, oyuncularla iletişime geçerek 'kendinize kulüp bulun' dediği belirtildi. Yönetim, bu futbolcuların takımdan ayrılmamaları halinde son çare olarak sözleşmelerini tek taraflı feshetmeyi düşünüyor. İşte kadroda düşünülmeyen o isimler... Yönetim bu 6 ismin dışında, maaşında indirime gitmemesi durumunda Vida'yla yollarını ayırmayı düşünüyor.  
Sergen Yalçın'ın kadroda düşünmediği futbolcular

Devre arası transfer döneminde birkaç takviye yapmaya hazırlanan Beşiktaş, hem katkı sağlamayan futbolcuları takımdan uzaklaştırmak hem de yabancı kontenjanında yer açmak istiyor.
Kadroda düşünmediği futbolcuları belirleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın, yönetime 6 kişilik bir liste sunduğu öğrenildi.
Öncelikle kadro dışı bırakılan isimlere maaş ödemek istemeyen siyah-beyazlıların, oyuncularla iletişime geçerek 'kendinize kulüp bulun' dediği belirtildi.
Yönetim, bu futbolcuların takımdan ayrılmamaları halinde son çare olarak sözleşmelerini tek taraflı feshetmeyi düşünüyor. İşte kadroda düşünülmeyen o isimler...
Yönetim bu 6 ismin dışında, maaşında indirime gitmemesi durumunda Vida'yla yollarını ayırmayı düşünüyor.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.