İBT WEB

ETÜ’den sosyal sorumluluk projeleri

Genel 26.12.2020 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 10:24 1917+ kez okundu.
 

ETÜ’den sosyal sorumluluk projeleri

ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Doç. Dr. Sevinç Namlı rehberliğindeki Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Ağaç Dikme Etkinliği, Sesli Kitap, Sokak Hayvanlarını Unutmayalım ve Bu Kış Beni Sen Giydir başlıklı projeler yürüten Spor Bilimleri Fakültesi ile Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerini makamında ağırladı.Öğrencilerle projeleri hakkında sohbet eden Rektör Çakmak, Erzurum Teknik Üniversitesi bünyesinde sosyal duyarlılık projelerine imza attıkları, sosyal sorumluluk bilincinin gelişimine ve toplumsal farkındalığa katkıda bulundukları için proje ekibinde yer alan öğrencileri ve öğretim görevlilerinden Doç. Dr. Sevinç Namlı ile Arş. Gör. Yusuf Buzdağlı’yı tebrik edip kendilerine teşekkür belgesi takdim etti.
ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Doç. Dr. Sevinç Namlı rehberliğindeki Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Ağaç Dikme Etkinliği, Sesli Kitap, Sokak Hayvanlarını Unutmayalım ve Bu Kış Beni Sen Giydir başlıklı projeler yürüten Spor Bilimleri Fakültesi ile Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerini makamında ağırladı.
Öğrencilerle projeleri hakkında sohbet eden Rektör Çakmak, Erzurum Teknik Üniversitesi bünyesinde sosyal duyarlılık projelerine imza attıkları, sosyal sorumluluk bilincinin gelişimine ve toplumsal farkındalığa katkıda bulundukları için proje ekibinde yer alan öğrencileri ve öğretim görevlilerinden Doç. Dr. Sevinç Namlı ile Arş. Gör. Yusuf Buzdağlı’yı tebrik edip kendilerine teşekkür belgesi takdim etti.
Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.