İBT WEB

Başkan Erdem Temizlik Çalışmalarını Yakından İnceledi

Genel 12.10.2020 - 15:20, Güncelleme: 28.12.2020 - 15:25 2892+ kez okundu.
 

Başkan Erdem Temizlik Çalışmalarını Yakından İnceledi

Başkan Erdem Temizlik Çalışmalarını Yakından İnceledi

CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem sabahın erken saatlerinde İstiklal Mahallesi'ndeki temizlik çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Ceyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çöplerin toplanması ve süpürülmesinin yanı sıra ana cadde, yol, meydan ve merkezlerin çevre temizliği konusunda da yoğun mesai harcamaya devam ederken, Başkan Erdem, denetimlerini de aralıksız sürdürüyor. Başkan Erdem,İstiklal Mahallesi'nde temizlik işleri ekipleri ile birlikte incelemelerde bulundu. Başkan Erdem, çevreye önem verdiklerini belirtti. Erdem, "Park, bahçe, kaldırımlar ve refüjlerde çim biçme ile yabani otların temizliklerini aralıksız sürdürüyoruz. Öte yandan çevre görüntüsünü bozan dal ve katı atıkları temizleme çalışmalarımız devam ediyor. Belirlediğimiz program dahilinde ekiplerimiz tüm mahallelerimizde park ve bahçelerin yanı sıra, vatandaşlarımızın taleplerini değerlendirmeye alarak yabani otların oluştuğu bölgelerde çevre düzenlemesi yapıyorlar. Ceyhan'ımızın çehresini güzelleştiriyor, hemşerilerimizin yaşam alanlarının temiz ve bakımlı olması için özen gösteriyoruz" dedi.
Başkan Erdem Temizlik Çalışmalarını Yakından İnceledi

CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem sabahın erken saatlerinde İstiklal Mahallesi'ndeki temizlik çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Ceyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çöplerin toplanması ve süpürülmesinin yanı sıra ana cadde, yol, meydan ve merkezlerin çevre temizliği konusunda da yoğun mesai harcamaya devam ederken, Başkan Erdem, denetimlerini de aralıksız sürdürüyor. Başkan Erdem,İstiklal Mahallesi'nde temizlik işleri ekipleri ile birlikte incelemelerde bulundu.

Başkan Erdem, çevreye önem verdiklerini belirtti. Erdem,

"Park, bahçe, kaldırımlar ve refüjlerde çim biçme ile yabani otların temizliklerini aralıksız sürdürüyoruz. Öte yandan çevre görüntüsünü bozan dal ve katı atıkları temizleme çalışmalarımız devam ediyor. Belirlediğimiz program dahilinde ekiplerimiz tüm mahallelerimizde park ve bahçelerin yanı sıra, vatandaşlarımızın taleplerini değerlendirmeye alarak yabani otların oluştuğu bölgelerde çevre düzenlemesi yapıyorlar. Ceyhan'ımızın çehresini güzelleştiriyor, hemşerilerimizin yaşam alanlarının temiz ve bakımlı olması için özen gösteriyoruz"

dedi.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.