İBT WEB

HBB VAN DEPLASMANINDAN MUTLU DÖNÜYOR

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2020 - 11:09, Güncelleme: 29.12.2020 - 11:09 2799+ kez okundu.
 

HBB VAN DEPLASMANINDAN MUTLU DÖNÜYOR

Hentbol Erkekler 1. Ligi’nde başarılı bir sezon geçiren Hatay Büyükşehir Belediyespor, Van deplasmanından mutlu ayrıldı.

12. hafta mücadelesinde Van Erek Beş Yıldız takımına konuk olan Hataylı hentbolcular sahadan 48-31 galip ayrıldı. Mücadelenin ilk yarısını 21-17 üstün tamamlayan mavi-beyazlılar, ikinci yarıda üstünlüğünü sürdürdü ve farkı açtı. Karşılamayı 48-31 üstün tamamlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, bu galibiyetle zirve takibini sürdürdü.  
Hentbol Erkekler 1. Ligi’nde başarılı bir sezon geçiren Hatay Büyükşehir Belediyespor, Van deplasmanından mutlu ayrıldı.

12. hafta mücadelesinde Van Erek Beş Yıldız takımına konuk olan Hataylı hentbolcular sahadan 48-31 galip ayrıldı.

Mücadelenin ilk yarısını 21-17 üstün tamamlayan mavi-beyazlılar, ikinci yarıda üstünlüğünü sürdürdü ve farkı açtı. Karşılamayı 48-31 üstün tamamlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, bu galibiyetle zirve takibini sürdürdü.

 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.