İBT WEB

Samsun polisi sokak hayvanlarını unutmadı

Çevre 03.01.2021 - 17:09, Güncelleme: 03.01.2021 - 17:09 2734+ kez okundu.
 

Samsun polisi sokak hayvanlarını unutmadı

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında yiyecek sıkıntısı çeken sokak hayvanlarını unutmayarak, yiyecek ve su verdi.Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında aç kalmamaları için sokak hayvanlarını unutmadı. Polis ekipleri şehrin en ücra köşelerine kadar giderek can dostlara yiyecek ve su vererek yardımda bulundu. Polislerin insanların zor gününde daima yanlarında olmasının yanında hayvanlara da sahip çıkması takdirle karşılandı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında yiyecek sıkıntısı çeken sokak hayvanlarını unutmayarak, yiyecek ve su verdi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında aç kalmamaları için sokak hayvanlarını unutmadı. Polis ekipleri şehrin en ücra köşelerine kadar giderek can dostlara yiyecek ve su vererek yardımda bulundu. Polislerin insanların zor gününde daima yanlarında olmasının yanında hayvanlara da sahip çıkması takdirle karşılandı.
Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.