İBT WEB

HEM BELEDİYE BAŞKANLIĞINI SÜRDÜRÜYOR HEMDE DOKTORLUĞUNU

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2021 - 16:12, Güncelleme: 13.01.2021 - 16:12 3159+ kez okundu.
 

HEM BELEDİYE BAŞKANLIĞINI SÜRDÜRÜYOR HEMDE DOKTORLUĞUNU

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ilçeye bağlı 13 kırsal mahalleyi gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Mersin Bazı kırsal mahallelerde rahatsızlıkları olan vatandaşlar şikâyetlerini anlattı, doktor başkandan muayene talep etti. Hastaların şikâyetlerini dinleyen Başkan Bozdoğan yaptığı muayenelerin sonucunda gitmeleri gereken hastane ve bölümler konusunda vatandaşlara bilgi verdi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, kırsal mahallelerin sorun ve taleplerini yerinde görmek ve hızlı çözüm üretmek amacıyla kırsal mahalleleri ziyaret etti. Başkan Bozdoğan bu kapsamda Gömmece, Yeniköy, Keşli, Sanlıca, Eminlik, Kuşçular, Emirler, Kuzoluk, Çokak, Çavuşlu, Koçmarlı, Yanıkkışla ve Karakütük kırsal mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve teknik ekiplerinin de katıldığı gezi ve incelemeler sırasında vatandaşların talepleri dinlendi, çözüm yolları konusunda görüşler paylaşıldı. Başkan Bozdoğan’ın Koçmarlı ziyareti sırasında bir kadın tarafından  “Doktorum eşim hasta yataktan kalkamıyor evimize gelip muayene eder misin” talebi geldi. Dr. Haluk Bozdoğan da vatandaşın evine giderek şikâyetini dinledi, ilaçları nasıl kullanması gerektiğini ve gitmesi gereken poliklinik hakkında tavsiyelerde bulundu. Keşli Mahallesi’nde de yaşlı bir kadın, Dr. Haluk Bozdoğan’a şikâyetlerini anlattı, ilaç reçetelerini gösterdi ve tavsiyelerini dinledi.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ilçeye bağlı 13 kırsal mahalleyi gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Mersin Bazı kırsal mahallelerde rahatsızlıkları olan vatandaşlar şikâyetlerini anlattı, doktor başkandan muayene talep etti. Hastaların şikâyetlerini dinleyen Başkan Bozdoğan yaptığı muayenelerin sonucunda gitmeleri gereken hastane ve bölümler konusunda vatandaşlara bilgi verdi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, kırsal mahallelerin sorun ve taleplerini yerinde görmek ve hızlı çözüm üretmek amacıyla kırsal mahalleleri ziyaret etti. Başkan Bozdoğan bu kapsamda Gömmece, Yeniköy, Keşli, Sanlıca, Eminlik, Kuşçular, Emirler, Kuzoluk, Çokak, Çavuşlu, Koçmarlı, Yanıkkışla ve Karakütük kırsal mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve teknik ekiplerinin de katıldığı gezi ve incelemeler sırasında vatandaşların talepleri dinlendi, çözüm yolları konusunda görüşler paylaşıldı.

Başkan Bozdoğan’ın Koçmarlı ziyareti sırasında bir kadın tarafından  “Doktorum eşim hasta yataktan kalkamıyor evimize gelip muayene eder misin” talebi geldi. Dr. Haluk Bozdoğan da vatandaşın evine giderek şikâyetini dinledi, ilaçları nasıl kullanması gerektiğini ve gitmesi gereken poliklinik hakkında tavsiyelerde bulundu.

Keşli Mahallesi’nde de yaşlı bir kadın, Dr. Haluk Bozdoğan’a şikâyetlerini anlattı, ilaç reçetelerini gösterdi ve tavsiyelerini dinledi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.