İBT WEB

Hande Sarıoğlu'nun Fatih Altaylı ile kavgası yeniden gündem oldu

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 13.02.2021 - 14:06, Güncelleme: 13.02.2021 - 14:06 2821+ kez okundu.
 

Hande Sarıoğlu'nun Fatih Altaylı ile kavgası yeniden gündem oldu

"Hande Sarıoğlu'nun Habertürk'ten kovalmasının nedeninin yaptığı normal bir dans olmadığını hepimiz biliyoruz.''

Sosyal medyadaki dans videosu sonrası Habertürk'teki görevine son verilen Hande Sarıoğlu'nun 2019 yılında Fatih Altaylı ile kavga ettiği anlara ilişkin video sosyal medyada yeniden dolaşıma sokuldu. Sosyal medya hesabından yayınladığı dans videosu sonrası Habertürk'teki görevine son verilen Hande Sarıoğlu'nun 2019 yılında canlı yayında Fatih Altaylı ile kavga ettiği anlara ilişkin video tekrar gündeme geldi. Videoyu paylaşan bir kullanıcı, Hande Sarıoğlu'nun kanalda kovulmasını Fatih Altaylı ile yaşadığı tartışmaya bağladı ve şu notu düştü: "Hande Sarıoğlu'nun Habertürk'ten kovalmasının nedeninin yaptığı normal bir dans olmadığını hepimiz biliyoruz. Gerçek sebebi Fatih Altaylı denen kibir abidesine verdiği ders. O gün Kadınların tepkilerinden çekinip adım atamayanlar, ilk fırsatta zihniyetlerini ortaya koydular."
"Hande Sarıoğlu'nun Habertürk'ten kovalmasının nedeninin yaptığı normal bir dans olmadığını hepimiz biliyoruz.''

Sosyal medyadaki dans videosu sonrası Habertürk'teki görevine son verilen Hande Sarıoğlu'nun 2019 yılında Fatih Altaylı ile kavga ettiği anlara ilişkin video sosyal medyada yeniden dolaşıma sokuldu.

Sosyal medya hesabından yayınladığı dans videosu sonrası Habertürk'teki görevine son verilen Hande Sarıoğlu'nun 2019 yılında canlı yayında Fatih Altaylı ile kavga ettiği anlara ilişkin video tekrar gündeme geldi.

Videoyu paylaşan bir kullanıcı, Hande Sarıoğlu'nun kanalda kovulmasını Fatih Altaylı ile yaşadığı tartışmaya bağladı ve şu notu düştü: "Hande Sarıoğlu'nun Habertürk'ten kovalmasının nedeninin yaptığı normal bir dans olmadığını hepimiz biliyoruz. Gerçek sebebi Fatih Altaylı denen kibir abidesine verdiği ders. O gün Kadınların tepkilerinden çekinip adım atamayanlar, ilk fırsatta zihniyetlerini ortaya koydular."

Dansı nedeniyle kanaldan kovulan Hande Sarıoğlu'nun Fatih Altaylı ile kavgası yeniden gündem oldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.