İBT WEB

BAŞKAN YAVUZ HİZMETLERİ YERİNDE İNCELEMEYE DEVAM EDİYOR

Çevre (TG) - Tarsus Gazetesi | 15.02.2021 - 14:56, Güncelleme: 15.02.2021 - 14:56 3257+ kez okundu.
 

BAŞKAN YAVUZ HİZMETLERİ YERİNDE İNCELEMEYE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN YAVUZ HİZMETLERİ YERİNDE İNCELEMEYE DEVAM EDİYOR

       BAŞKAN YAVUZ HİZMETLERİ YERİNDE İNCELEMEYE DEVAM EDİYOR Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ yapılan hizmetleri yerinde incelemeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu itibariyle Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Tolga Üçdal ve Birim Müdürleri ile birlikte, Hayvan pazarında yapımı devam eden düzenleme çalışmalarını ve Mesire alanında yapımı devam eden Survivor parkında incelemelerde bulundu. Başkan YAVUZ daha sonra Kurtlusoğuksu kavşağında bulunan süs havuzunda yapılması gereken düzenleme çalışmaları ile ilgili ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “ Belediye olarak bütün birim müdürlüklerimiz ile birlikte ilçemizin her köşesini şantiye alanına çevirmeye devam ediyoruz. İnsan odaklı ve gönül belediyecilik hizmet anlayışımızla memleketimin güzel insanlarına hak ettikleri hizmetleri sunabilmek için bütün birimlerimizle birlikte çalışıyoruz. Bundan sonra da aynı anlayışla çalışmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimizin gönlü rahat olsun bizlere göstermiş oldukları, teveccüh ve güvenleri boşa çıkartmayacağız Allah’ın (c.c.) izniyle.” Dedi.  
BAŞKAN YAVUZ HİZMETLERİ YERİNDE İNCELEMEYE DEVAM EDİYOR

       BAŞKAN YAVUZ HİZMETLERİ YERİNDE İNCELEMEYE DEVAM EDİYOR

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ yapılan hizmetleri yerinde incelemeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu itibariyle Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Tolga Üçdal ve Birim Müdürleri ile birlikte, Hayvan pazarında yapımı devam eden düzenleme çalışmalarını ve Mesire alanında yapımı devam eden Survivor parkında incelemelerde bulundu.

Başkan YAVUZ daha sonra Kurtlusoğuksu kavşağında bulunan süs havuzunda yapılması gereken düzenleme çalışmaları ile ilgili ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “ Belediye olarak bütün birim müdürlüklerimiz ile birlikte ilçemizin her köşesini şantiye alanına çevirmeye devam ediyoruz.

İnsan odaklı ve gönül belediyecilik hizmet anlayışımızla memleketimin güzel insanlarına hak ettikleri hizmetleri sunabilmek için bütün birimlerimizle birlikte çalışıyoruz. Bundan sonra da aynı anlayışla çalışmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimizin gönlü rahat olsun bizlere göstermiş oldukları, teveccüh ve güvenleri boşa çıkartmayacağız Allah’ın (c.c.) izniyle.” Dedi.

 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.