İBT WEB

ALAATTİN MAHALLESİ’NDE YOLLAR YENİLENİYOR

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 15.02.2021 - 15:12, Güncelleme: 15.02.2021 - 15:12 3276+ kez okundu.
 

ALAATTİN MAHALLESİ’NDE YOLLAR YENİLENİYOR

ALAATTİN MAHALLESİ’NDE YOLLAR YENİLENİYOR

ALAATTİN MAHALLESİ’NDE YOLLAR YENİLENİYOR Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, il genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarının uyumlu bir şekilde gerçekleşmesi için çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların ulaşım sıkıntılarına hızlı ve kalıcı çözümler üreten Büyükşehir ekipleri, Antakya Alaattin Mahallesi’ne bağlı Güngör Uydukent Sitesi’nde altyapı çalışmalarından dolayı yıpranan yollarda kilitli parke çalışması gerçekleştiriyor. Yetkililer, çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirterek çeşitli sebeplerle yıpranan yolların yenilenmesi için çalışmalara aralıksız devam edileceğini bildirdi.    
ALAATTİN MAHALLESİ’NDE YOLLAR YENİLENİYOR

ALAATTİN MAHALLESİ’NDE YOLLAR YENİLENİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, il genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarının uyumlu bir şekilde gerçekleşmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Vatandaşların ulaşım sıkıntılarına hızlı ve kalıcı çözümler üreten Büyükşehir ekipleri, Antakya Alaattin Mahallesi’ne bağlı Güngör Uydukent Sitesi’nde altyapı çalışmalarından dolayı yıpranan yollarda kilitli parke çalışması gerçekleştiriyor.

Yetkililer, çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirterek çeşitli sebeplerle yıpranan yolların yenilenmesi için çalışmalara aralıksız devam edileceğini bildirdi.

 

 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.