İBT WEB

Gülçin Ergül koronavirüse yakalandı

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2021 - 10:14, Güncelleme: 12.03.2021 - 10:18 3409+ kez okundu.
 

Gülçin Ergül koronavirüse yakalandı

Hepsi grubundan ayrıldıktan sonra kariyerine tek başına devam eden Gülçin Ergül kötü haber geldi

Hepsi grubunun eski üyelerinden Gülçin Ergül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını açıkladı. Hepsi grubundan ayrıldıktan sonra kariyerine tek başına devam eden Gülçin Ergül, kötü haber geldi. 35 yaşındaki ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını açıkladı. "BU İŞİN ŞAKASI YOK" Instagram'ın hikayeler bölümünden hastane odasında çektiği kareyi yayınlayan Ergül, "Maalesef ki, Covid-19'dan dolayı hastanede gözetim altındayım. Lütfen herkes çok çok çok dikkat etsin. Bu işin şakası yok!" dedi.  
Hepsi grubundan ayrıldıktan sonra kariyerine tek başına devam eden Gülçin Ergül kötü haber geldi


Hepsi grubunun eski üyelerinden Gülçin Ergül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Hepsi grubundan ayrıldıktan sonra kariyerine tek başına devam eden Gülçin Ergül, kötü haber geldi.

35 yaşındaki ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını açıkladı.

"BU İŞİN ŞAKASI YOK"

Instagram'ın hikayeler bölümünden hastane odasında çektiği kareyi yayınlayan Ergül, "Maalesef ki, Covid-19'dan dolayı hastanede gözetim altındayım. Lütfen herkes çok çok çok dikkat etsin. Bu işin şakası yok!" dedi.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.