İBT WEB

Başkan Şahinden Başkan Böceke nezaket ziyareti

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 13.03.2021 - 12:22, Güncelleme: 13.03.2021 - 12:22 3017+ kez okundu.
 

Başkan Şahinden Başkan Böceke nezaket ziyareti

Başkan Şahinden Başkan Böceke nezaket ziyareti

  Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti.    Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Pandemi Sonrası Bölgesel Kalkınma Toplantıları’nın 4’üncüsüne katılmak üzere Antalya’ya gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Başkan Böcek’in sağlığına kavuşmasından duyduğu mutluluğu ifade eden Fatma Şahin, “Ayrıca ev sahipliğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.   Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de, Fatma Şahin’in ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, “Pandemi sürecinde belediyelere önemli görevler düştü. Halkımızın sağlığını, huzurunu ve güvenliğini düşünerek önemli hizmetler yapıyoruz. Toplantının başarılı ve verimli geçmesinden dolayı sizi kutluyorum” dedi. Öte yandan Başkan Böcek ve Başkan Şahin ziyaretin anısına karşılıklı hediye alış verişinde bulundu.  
Başkan Şahinden Başkan Böceke nezaket ziyareti

 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. 

 

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Pandemi Sonrası Bölgesel Kalkınma Toplantıları’nın 4’üncüsüne katılmak üzere Antalya’ya gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Başkan Böcek’in sağlığına kavuşmasından duyduğu mutluluğu ifade eden Fatma Şahin, “Ayrıca ev sahipliğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de, Fatma Şahin’in ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, “Pandemi sürecinde belediyelere önemli görevler düştü. Halkımızın sağlığını, huzurunu ve güvenliğini düşünerek önemli hizmetler yapıyoruz. Toplantının başarılı ve verimli geçmesinden dolayı sizi kutluyorum” dedi.

Öte yandan Başkan Böcek ve Başkan Şahin ziyaretin anısına karşılıklı hediye alış verişinde bulundu.

 

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.