İBT WEB

ORDU BÜYÜKŞEHİRDEN YARALI MARTI’YA ŞEFKAT ELİ

Çevre 14.03.2021 - 19:07, Güncelleme: 14.03.2021 - 19:13 3122+ kez okundu.
 

ORDU BÜYÜKŞEHİRDEN YARALI MARTI’YA ŞEFKAT ELİ

Orduda yaralı halde bulunan martı Ordu Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan ambulansıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edildi.

YARALI MARTI’YA BÜYÜKŞEHİR ŞEFKATİ Ordu'da yaralı halde bulunan martı Ordu Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan ambulansıyla bulunduğu noktadan alınarak ilk tedavisinin ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edildi. Sokak hayvanları konusunda yaptığı çalışmalarla kamuoyundan büyük takdir gören Ordu Büyükşehir Belediyesi yaralı halde olan bir martının imdadına yetişti. Bir vatandaşın yaralı martı olduğu bilgisini Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e iletti. Vatandaşın bu bilgisine duyarsız kalmayan Başkan Güler, ekipleri hakarete geçirdi.  Durumun bildirilmesi üzerine harekete geçen ekipler yaralı martıyı bulunduğu noktadan alarak hayvan ambulansı ile ilk tedavisinin yapılması amacıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi’ne götürdü. İlk müdahalesi yapılan yaralı martı daha sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Yaralı martının 1-2 gün içeresinde doğal ortamına salınması bekleniyor.​
Orduda yaralı halde bulunan martı Ordu Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan ambulansıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edildi.

YARALI MARTI’YA BÜYÜKŞEHİR ŞEFKATİ

Ordu'da yaralı halde bulunan martı Ordu Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan ambulansıyla bulunduğu noktadan alınarak ilk tedavisinin ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edildi.

Sokak hayvanları konusunda yaptığı çalışmalarla kamuoyundan büyük takdir gören Ordu Büyükşehir Belediyesi yaralı halde olan bir martının imdadına yetişti. Bir vatandaşın yaralı martı olduğu bilgisini Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e iletti. Vatandaşın bu bilgisine duyarsız kalmayan Başkan Güler, ekipleri hakarete geçirdi. 

Durumun bildirilmesi üzerine harekete geçen ekipler yaralı martıyı bulunduğu noktadan alarak hayvan ambulansı ile ilk tedavisinin yapılması amacıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi’ne götürdü.

İlk müdahalesi yapılan yaralı martı daha sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Yaralı martının 1-2 gün içeresinde doğal ortamına salınması bekleniyor.​

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.