İBT WEB

Başkan Büyükakın İzmitin köylerini ziyaret etti

Çevre (MBH) - Mersin Blok Haber | 15.03.2021 - 08:50, Güncelleme: 15.03.2021 - 08:50 2098+ kez okundu.
 

Başkan Büyükakın İzmitin köylerini ziyaret etti

Başkan Büyükakın İzmitin köylerini ziyaret etti

Başkan Büyükakın İzmit ilçesine bağlı Sepetçiler, Gökçeören, Nebihocalar ve Böğürgen köylerinde vatandaşlarla buluştu, hasbihal etti   Başkan Büyükakın İzmitin köylerini ziyaret etti   Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit’in Sepetçiler, Gökçeören, Nebihocalar ve Böğürgen köylerinde vatandaşlarla buluştu. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve teşkilat üyelerinin de yer aldığı ziyaretlerde, köylere yapılan hizmetler yerinde görülürken talepler de dikkatli bir şekilde dinlendi. Köylerde yoğun ilgi ve samimiyetle karşılanan Başkan Büyükakın, 7’den 70’e herkesle yakından ilgilenirken, çocuklar başta olmak üzere özellikle gençlerle sohbet etti. “Her gün, bir önceki günden daha fazla çalışarak, milletimizin teveccühüne layık olabilmek için tevazu ve samimiyetle gayret ediyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Allah'ın rızasına giden yol milletimizin hayır duasını almaktan geçer. Gayretimiz budur ve bunun için çalışıyoruz” dedi.   “YAŞAR AMCAMIZIN YAŞAM ENERJİSİ HERKESE ÖRNEK” İzmit Sepetçi’de köy müzesini ziyaret eden ve burada bir inceleme gerçekleştiren Başkan Büyükakın’a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık’ta eşlik etti. Gökçören köyünün koca çınarlarıyla sohbet eden Başkan Büyükakın, “Yaşar amcamız ve diğer büyüklerimizin hoş muhabbetlerinden enerji aldık. Bu yaşam enerjileri herkese örnek olmalıdır.  Onun sohbetiyle gönlümüzü hoş ettik. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin” şeklinde konuştu. Gökçeören köyünde ki caminin tamamlanması konusunda talimatlarını da veren Başkan Büyükakın, doğalgaz taleplerine de genel bir çalışma yaptıklarını söyleyerek cevap verdi.   “HEMŞERİLERİMİZİN YENİ İHTİYAÇLARINA CEVAP VERİYORUZ” İzmit köylerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerine Nebihocalar ve Böğürgen köyleriyle devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Köylerimize ulaşımdan sosyal donatılara, çevreden gençlik hizmetlerine kadar sayısız hizmeti vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Tabi Büyükşehir Belediyesi olarak bunların yanından köylerimize altyapıdan üstyapıya, içme suyundan yeni kanalizasyon hatlarına kadar hemşerilerimizin yeni ihtiyaçlarına cevap veriyoruz” ifadelerini sarf etti. Ziyaretler günün anısına çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.
Başkan Büyükakın İzmitin köylerini ziyaret etti

Başkan Büyükakın İzmit ilçesine bağlı Sepetçiler, Gökçeören, Nebihocalar ve Böğürgen köylerinde vatandaşlarla buluştu, hasbihal etti

 

Başkan Büyükakın

İzmitin köylerini ziyaret etti

 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit’in Sepetçiler, Gökçeören, Nebihocalar ve Böğürgen köylerinde vatandaşlarla buluştu. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve teşkilat üyelerinin de yer aldığı ziyaretlerde, köylere yapılan hizmetler yerinde görülürken talepler de dikkatli bir şekilde dinlendi. Köylerde yoğun ilgi ve samimiyetle karşılanan Başkan Büyükakın, 7’den 70’e herkesle yakından ilgilenirken, çocuklar başta olmak üzere özellikle gençlerle sohbet etti.

“Her gün, bir önceki günden daha fazla çalışarak, milletimizin teveccühüne layık olabilmek için tevazu ve samimiyetle gayret ediyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Allah'ın rızasına giden yol milletimizin hayır duasını almaktan geçer. Gayretimiz budur ve bunun için çalışıyoruz”

dedi.

 

“YAŞAR AMCAMIZIN YAŞAM ENERJİSİ HERKESE ÖRNEK”

İzmit Sepetçi’de köy müzesini ziyaret eden ve burada bir inceleme gerçekleştiren Başkan Büyükakın’a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık’ta eşlik etti. Gökçören köyünün koca çınarlarıyla sohbet eden Başkan Büyükakın, “Yaşar amcamız ve diğer büyüklerimizin hoş muhabbetlerinden enerji aldık. Bu yaşam enerjileri herkese örnek olmalıdır.  Onun sohbetiyle gönlümüzü hoş ettik. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin” şeklinde konuştu. Gökçeören köyünde ki caminin tamamlanması konusunda talimatlarını da veren Başkan Büyükakın, doğalgaz taleplerine de genel bir çalışma yaptıklarını söyleyerek cevap verdi.

 

“HEMŞERİLERİMİZİN YENİ İHTİYAÇLARINA CEVAP VERİYORUZ”

İzmit köylerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerine Nebihocalar ve Böğürgen köyleriyle devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın,

“Köylerimize ulaşımdan sosyal donatılara, çevreden gençlik hizmetlerine kadar sayısız hizmeti vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Tabi Büyükşehir Belediyesi olarak bunların yanından köylerimize altyapıdan üstyapıya, içme suyundan yeni kanalizasyon hatlarına kadar hemşerilerimizin yeni ihtiyaçlarına cevap veriyoruz”

ifadelerini sarf etti.

Ziyaretler günün anısına çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.