İBT WEB

Tiyenlide 6 Kilometrelik Dere Temizlik Çalışması Yapıldı

Çevre (TG) - Tarsus Gazetesi | 15.03.2021 - 14:19, Güncelleme: 15.03.2021 - 14:19 2232+ kez okundu.
 

Tiyenlide 6 Kilometrelik Dere Temizlik Çalışması Yapıldı

Tiyenlide 6 Kilometrelik Dere Temizlik Çalışması Yapıldı

Tiyenlide 6 Kilometrelik Dere Temizlik Çalışması Yapıldı MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesine bağlı Tiyenli Mahallesinde 6 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Cem Çöllü de mahalleye giderek yürütülen çalışmaları inceledi. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde dere temizlik çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. Bu kapsamda, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Cem Çöllü de Gölmarmara’nın Tiyenli Mahallesinde yürütülen çalışmaları Muhtar Osman Gürtekin ile birlikte inceledi. Çöllü, mahallede 6 kilometrelik dere yatağını temizleyerek, dere yatağını güvenli hale getirdiklerini söyledi. “Cengiz Başkandan Allah razı olsun” Mahalle Muhtarı Osman Gürtekin de yapılan çalışmadan çok memnun olduklarını söyleyerek, “Uzun soluklu bir çalışma oldu. Deremizde taşkınlar yaşanabiliyordu. MASKİ bizlere yardımcı oldu. Cengiz Başkandan Allah razı olsun” dedi.
Tiyenlide 6 Kilometrelik Dere Temizlik Çalışması Yapıldı

Tiyenlide 6 Kilometrelik Dere Temizlik Çalışması Yapıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesine bağlı Tiyenli Mahallesinde 6 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Cem Çöllü de mahalleye giderek yürütülen çalışmaları inceledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde dere temizlik çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. Bu kapsamda, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Cem Çöllü de Gölmarmara’nın Tiyenli Mahallesinde yürütülen çalışmaları Muhtar Osman Gürtekin ile birlikte inceledi. Çöllü, mahallede 6 kilometrelik dere yatağını temizleyerek, dere yatağını güvenli hale getirdiklerini söyledi.

“Cengiz Başkandan Allah razı olsun”

Mahalle Muhtarı Osman Gürtekin de yapılan çalışmadan çok memnun olduklarını söyleyerek, “Uzun soluklu bir çalışma oldu. Deremizde taşkınlar yaşanabiliyordu. MASKİ bizlere yardımcı oldu. Cengiz Başkandan Allah razı olsun” dedi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.