İBT WEB

Başkan Ergün, Çanakkale Zaferi’ni Kutladı, Şehitlerimizi Andı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 17.03.2021 - 18:01, Güncelleme: 17.03.2021 - 18:01 3185+ kez okundu.
 

Başkan Ergün, Çanakkale Zaferi’ni Kutladı, Şehitlerimizi Andı

Başkan Ergün, Çanakkale Zaferi’ni Kutladı, Şehitlerimizi Andı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Ergün, “Aziz milletimizin düşmana karşı bir ve bütün olduğu bu zaferin 106’ncı yıldönümünü kutluyor; başta büyük deha Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve kahraman atalarımızı saygı ve rahmetle anıyorum” dedi. Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mesajında şunlara yer verdi: “Çanakkale deniz ve kara savaşları, şanlı Türk tarihinin en şerefli sayfalarını dolduran birer zafer destanıdır. Kahraman atalarımızın Anadolu’yu korumak için canlarını seve seve feda ettiği, cephelerin yer yer 1 metreye kadar düştüğü, Türk’ün gücünün yanı sıra yardımseverliği, iyiliği ve fedakarlığıyla da ön plana çıkmış bu olağanüstü zaferin 106’ncı yılını kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Türk milletine Mustafa Kemal Atatürk gibi bir dehayı bahşeden bu savaş, “Çanakkale geçilmez” diyen ve geri dönmeyi düşünmeyen kahraman atalarımızın ölümsüz destanıdır. Bu destan; 3 Kasım 1914–18 Mart 1915 tarihleri arasında modern savaş araçları ve askeri birlikleriyle ülkemize Çanakkale’den girmeye çalışan işgal kuvvetlerine karşı tüm imkansızlıklara rağmen geçit vermeyen, kahraman ordumuzun kanlarıyla yazdığı bir zaferdir. Aziz milletimizin düşmana karşı bir ve bütün olduğu bu zaferin 106’ncı yıldönümünü kutluyor; başta büyük deha Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve kahraman atalarımızı saygı ve rahmetle anıyorum. Ne mutlu Türküm diyene!”  
Başkan Ergün, Çanakkale Zaferi’ni Kutladı, Şehitlerimizi Andı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Ergün, “Aziz milletimizin düşmana karşı bir ve bütün olduğu bu zaferin 106’ncı yıldönümünü kutluyor; başta büyük deha Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve kahraman atalarımızı saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mesajında şunlara yer verdi:

“Çanakkale deniz ve kara savaşları, şanlı Türk tarihinin en şerefli sayfalarını dolduran birer zafer destanıdır. Kahraman atalarımızın Anadolu’yu korumak için canlarını seve seve feda ettiği, cephelerin yer yer 1 metreye kadar düştüğü, Türk’ün gücünün yanı sıra yardımseverliği, iyiliği ve fedakarlığıyla da ön plana çıkmış bu olağanüstü zaferin 106’ncı yılını kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Türk milletine Mustafa Kemal Atatürk gibi bir dehayı bahşeden bu savaş, “Çanakkale geçilmez” diyen ve geri dönmeyi düşünmeyen kahraman atalarımızın ölümsüz destanıdır. Bu destan; 3 Kasım 1914–18 Mart 1915 tarihleri arasında modern savaş araçları ve askeri birlikleriyle ülkemize Çanakkale’den girmeye çalışan işgal kuvvetlerine karşı tüm imkansızlıklara rağmen geçit vermeyen, kahraman ordumuzun kanlarıyla yazdığı bir zaferdir. Aziz milletimizin düşmana karşı bir ve bütün olduğu bu zaferin 106’ncı yıldönümünü kutluyor; başta büyük deha Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve kahraman atalarımızı saygı ve rahmetle anıyorum. Ne mutlu Türküm diyene!”

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.