İBT WEB

ATATÜRKÜN TARSUSA GELİŞİNİN 98 YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Genel (TG) - Tarsus Gazetesi | 18.03.2021 - 08:43, Güncelleme: 18.03.2021 - 08:43 3120+ kez okundu.
 

ATATÜRKÜN TARSUSA GELİŞİNİN 98 YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

ATATÜRKÜN TARSUSA GELİŞİNİN 98 YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

-ATATÜRK’ÜN TARSUS’A GELİŞİNİN  98. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI -BAŞKAN BOZDOĞAN; “ATAMIZIN BİZLERE BIRAKTIĞI EMANETLERE SONSUZA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ” Tarsus Belediyesi Atatürk’ün Tarsus’a gelişinin 98. Yıl dönümünü kutlamak için bir dizi etkinlik düzenledi. Yüce Önder Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün Tarsus’a 17 Mart 1923’te gerçekleştirdiği ilk ziyaretin yıldönümü, her yıl düzenli olarak 17 Mart’ta kutlanıyor. Kutlama programı çerçevesinde ilk olarak Atatürk anıtına çelenklerin sunumu yapıldı ardından, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Törene Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Osman Tezcan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım, Emniyet Müdür Vekili Deniz Ünsal,  Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Siyasi partilerin temsilcileri, Gaziler ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Hava muhalefeti nedeniyle bazı etkinliklerin iptal edildiği kutlama programı, Mehmet Bal Sanat Galerisinde açılan Atatürk’ün Tarsus’a Gelişi ile ilgili resim sergisive belediye bando ekibinin şehrin çeşitli yerlerinde verdiği mini konserler ile devam etti. Daha sonra Tarsus Belediyesi tarafından “Atatürk’ün Tarsus Ziyareti” üzerine hazırlanan program, araştırmacı yazar Hikmet Öz’ün anlatımıyla sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlandı.
ATATÜRKÜN TARSUSA GELİŞİNİN 98 YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

-ATATÜRK’ÜN TARSUS’A GELİŞİNİN

 98. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

-BAŞKAN BOZDOĞAN; “ATAMIZIN BİZLERE BIRAKTIĞI EMANETLERE SONSUZA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Tarsus Belediyesi Atatürk’ün Tarsus’a gelişinin 98. Yıl dönümünü kutlamak için bir dizi etkinlik düzenledi.

Yüce Önder Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün Tarsus’a 17 Mart 1923’te gerçekleştirdiği ilk ziyaretin yıldönümü, her yıl düzenli olarak 17 Mart’ta kutlanıyor.

Kutlama programı çerçevesinde ilk olarak Atatürk anıtına çelenklerin sunumu yapıldı ardından, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Törene Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Osman Tezcan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım, Emniyet Müdür Vekili Deniz Ünsal,  Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Siyasi partilerin temsilcileri, Gaziler ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Hava muhalefeti nedeniyle bazı etkinliklerin iptal edildiği kutlama programı, Mehmet Bal Sanat Galerisinde açılan Atatürk’ün Tarsus’a Gelişi ile ilgili resim sergisive belediye bando ekibinin şehrin çeşitli yerlerinde verdiği mini konserler ile devam etti. Daha sonra Tarsus Belediyesi tarafından “Atatürk’ün Tarsus Ziyareti” üzerine hazırlanan program, araştırmacı yazar Hikmet Öz’ün anlatımıyla sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.