İBT WEB

MİNİK YÜREKLERİN ETKİNLİĞİ BAŞKAN DEMİRTAŞA DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 18.03.2021 - 16:04, Güncelleme: 18.03.2021 - 16:04 3291+ kez okundu.
 

MİNİK YÜREKLERİN ETKİNLİĞİ BAŞKAN DEMİRTAŞA DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI

MİNİK YÜREKLERİN ETKİNLİĞİ BAŞKAN DEMİRTAŞA DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI

İlkadım Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi, anaokulu öğrencileri 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106’inci yıl dönümünü dolayısı yapmış olduğu etkinlikte  Başkan Demirtaş’a duygu dolu anlar yaşattı. İlkadım Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evinin ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Anaokulu öğrencilerinin, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106’inci yıl dönümünü dolayısı “Çanakkale” adlı hatıra duvarını önünde yaptığı etkinlikle duygu dolu anlar yaşadı. Ellerindeki Türk Bayrakları ile Başkan Demirtaş’ı kapıda karşılayan minik eller ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Demirtaş, “Okul öncesi eğitimde yaşayarak öğrenmenin çocukların hayatına büyük bir zenginlik kattığını düşünüyorum. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak için yapılan çeşitli etkinliklerle çocuklarımızın hayatına ne kadar çok pencere açarsak, ufuklarını da  o kadar zenginleştirebiliyorsunuz. Bu anlamlı günde öğrencilerimize vatan sevgisinin en öncelikli meselemiz olduğunu, anlamlı etkinliklerle yaşatan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. “Hatıra Künyesi ile akıllarda kalmasını arzu ettik” Kreş ve Gündüz Bakım Evi, ziyareti sonrası belediye hizmet binasında çalışan personellere 18 Mart Şehitleri Anma Günü anısına hazırlanan “İstiklalden İstikbale Çanakkale” hatıra künyesini makamında Başkan yardımcıları ve personelle takdim eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Çanakkale'de çok büyük bedeller ödendi, çok isimsiz kahramanımız şehit olarak vatan toprağını korudular. Biz de çalışan personellerimize  zaferin ne kadar şanlı bir zafer olduğunu, atalarımızın ne fedakarlıklarla canları pahasına bu vatanı koruduklarını hatırlanması adına hatıra künyesi oluşturduk. Bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk milletinin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnet  yad edip  saygıyla anıyorum." dedi.
MİNİK YÜREKLERİN ETKİNLİĞİ BAŞKAN DEMİRTAŞA DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI

İlkadım Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi, anaokulu öğrencileri 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106’inci yıl dönümünü dolayısı yapmış olduğu etkinlikte  Başkan Demirtaş’a duygu dolu anlar yaşattı.

İlkadım Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evinin ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Anaokulu öğrencilerinin, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106’inci yıl dönümünü dolayısı “Çanakkale” adlı hatıra duvarını önünde yaptığı etkinlikle duygu dolu anlar yaşadı. Ellerindeki Türk Bayrakları ile Başkan Demirtaş’ı kapıda karşılayan minik eller ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Demirtaş, “Okul öncesi eğitimde yaşayarak öğrenmenin çocukların hayatına büyük bir zenginlik kattığını düşünüyorum. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak için yapılan çeşitli etkinliklerle çocuklarımızın hayatına ne kadar çok pencere açarsak, ufuklarını da  o kadar zenginleştirebiliyorsunuz. Bu anlamlı günde öğrencilerimize vatan sevgisinin en öncelikli meselemiz olduğunu, anlamlı etkinliklerle yaşatan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Hatıra Künyesi ile akıllarda kalmasını arzu ettik”

Kreş ve Gündüz Bakım Evi, ziyareti sonrası belediye hizmet binasında çalışan personellere 18 Mart Şehitleri Anma Günü anısına hazırlanan “İstiklalden İstikbale Çanakkale” hatıra künyesini makamında Başkan yardımcıları ve personelle takdim eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Çanakkale'de çok büyük bedeller ödendi, çok isimsiz kahramanımız şehit olarak vatan toprağını korudular. Biz de çalışan personellerimize  zaferin ne kadar şanlı bir zafer olduğunu, atalarımızın ne fedakarlıklarla canları pahasına bu vatanı koruduklarını hatırlanması adına hatıra künyesi oluşturduk. Bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk milletinin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnet  yad edip  saygıyla anıyorum." dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.