İBT WEB

BÜYÜKŞEHİR GSK KADIN VOLEYBOL TAKIMI FİNALE KALDI

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 20.03.2021 - 09:44, Güncelleme: 20.03.2021 - 09:44 3256+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR GSK KADIN VOLEYBOL TAKIMI FİNALE KALDI

BÜYÜKŞEHİR GSK KADIN VOLEYBOL TAKIMI FİNALE KALDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Voleybol Takımı, TVF Spor Lisesi’ni 3-0 yenerek, play-off maçlarında 8’li finale kalmayı başardı. Başkan Seçer, telefon bağlantısı yaparak turnuva hakkında bilgi aldı ve sporculara başarılar diledi. Büyükşehir GSK Kadın Hentbol Takımı da İzmir’de oynanan karşılaşmaların 2. gününde sahadan galibiyetle ayrıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Kadın Voleybol Takımı, play-off maçlarında fırtına gibi esmeye devam ediyor. TVF Spor Lisesi’ni yenen Voleybol Takımı, 8’li finale kaldı. Büyükşehir Kadın Hentbol Takımı da İzmir’de oynanan karşılaşmaların 2. gününde sahadan yine galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmalar için Ankara’da bulunan GSK Kadın Voleybol Takımı, TVF Spor Lisesi ile oynadığı maç boyunca üstünlüğünü korudu. İlk seti 25-24 kazanan Mersin ekibi, iyi servisler ve defansla üstünlük sergilediği ikinci seti de 25-21 önde kapattı. Mersin temsilcisi, üçüncü sette de başarısını sürdürerek seti 25-17’lik farkla kazandı. Başkan Seçer sporcuları tebrik etti Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, telefon bağlantısı yaparak Kadın Voleybol Takımı oyuncularıyla sohbet etti ve turnuva hakkında bilgi aldı. Maç sonuçlarının gayet iyi olduğunu söyleyen Başkan Seçer, “Kutluyorum sizleri. Ben inanıyorum başarılı olacağız. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Çok teşekkür ediyorum, bizleri sevindirdiniz, doğal olarak da Mersinliler’i sevindirdiniz” dedi. Sırada final grubu maçları var Mersin Büyükşehir Kadın Voleybol Takımı, play-off maçlarında elde ettiği başarıyla final grubuna kalmayı başardı. Play-off maçlarında 8’li final grubunun karşılaşmaları da Ankara’da yapılacak. 26-27 ve 28 Mart’ta gerçekleştirilecek olan final maçlarında 2 takım doğrudan bir üst lige çıkmaya hak kazanacak. Hentbolda da saha üstünlüğü sürüyor Türkiye Kadınlar Hentbol 2. Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Hentbol Takımı, İzmir’de oynanan maçlarda galibiyetini sürdürüyor. Büyükşehir karşılaşmaların 2. gününde, İzmir Gençlik ve Spor Kulübü karşısında sahadan 31-29’luk skorla galip ayrıldı.
BÜYÜKŞEHİR GSK KADIN VOLEYBOL TAKIMI FİNALE KALDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Voleybol Takımı, TVF Spor Lisesi’ni 3-0 yenerek, play-off maçlarında 8’li finale kalmayı başardı. Başkan Seçer, telefon bağlantısı yaparak turnuva hakkında bilgi aldı ve sporculara başarılar diledi. Büyükşehir GSK Kadın Hentbol Takımı da İzmir’de oynanan karşılaşmaların 2. gününde sahadan galibiyetle ayrıldı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Kadın Voleybol Takımı, play-off maçlarında fırtına gibi esmeye devam ediyor. TVF Spor Lisesi’ni yenen Voleybol Takımı, 8’li finale kaldı. Büyükşehir Kadın Hentbol Takımı da İzmir’de oynanan karşılaşmaların 2. gününde sahadan yine galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmalar için Ankara’da bulunan GSK Kadın Voleybol Takımı, TVF Spor Lisesi ile oynadığı maç boyunca üstünlüğünü korudu. İlk seti 25-24 kazanan Mersin ekibi, iyi servisler ve defansla üstünlük sergilediği ikinci seti de 25-21 önde kapattı. Mersin temsilcisi, üçüncü sette de başarısını sürdürerek seti 25-17’lik farkla kazandı.

Başkan Seçer sporcuları tebrik etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, telefon bağlantısı yaparak Kadın Voleybol Takımı oyuncularıyla sohbet etti ve turnuva hakkında bilgi aldı. Maç sonuçlarının gayet iyi olduğunu söyleyen Başkan Seçer,

“Kutluyorum sizleri. Ben inanıyorum başarılı olacağız. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Çok teşekkür ediyorum, bizleri sevindirdiniz, doğal olarak da Mersinliler’i sevindirdiniz”

dedi.

Sırada final grubu maçları var

Mersin Büyükşehir Kadın Voleybol Takımı, play-off maçlarında elde ettiği başarıyla final grubuna kalmayı başardı. Play-off maçlarında 8’li final grubunun karşılaşmaları da Ankara’da yapılacak. 26-27 ve 28 Mart’ta gerçekleştirilecek olan final maçlarında 2 takım doğrudan bir üst lige çıkmaya hak kazanacak.

Hentbolda da saha üstünlüğü sürüyor

Türkiye Kadınlar Hentbol 2. Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Hentbol Takımı, İzmir’de oynanan maçlarda galibiyetini sürdürüyor. Büyükşehir karşılaşmaların 2. gününde, İzmir Gençlik ve Spor Kulübü karşısında sahadan 31-29’luk skorla galip ayrıldı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.