İBT WEB

İLKADIMDA SAĞLIK İÇİN DENETİM YAPIYORLAR

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 22.03.2021 - 09:18, Güncelleme: 22.03.2021 - 09:18 2995+ kez okundu.
 

İLKADIMDA SAĞLIK İÇİN DENETİM YAPIYORLAR

İLKADIMDA SAĞLIK İÇİN DENETİM YAPIYORLAR

İLKADIM’DA SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN DENETİM YAPIYORLAR İçişleri Bakanlığının Türkiye genelinde "Sağlık İçin, Hepimiz İçin” sloganı ile başlattığı  koronavirüse yönelik dinamik denetimler  İlkadım’da hız kesmiyor. İlkadım Kaymakamı İbrahim Keklik , İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,  İlkadım İlçe Emniyet Müdürü Adil Aydemir ve Samsun Vakıflar Bölge Müdürü Ali Erkan Öztürk ile birlikte oluşan denetleme heyeti  Çiftlik Caddesi’nde başlayarak ilçede kurulan Modern Semt Pazarında denetimlerde bulundu. İlçe merkezindeki halka ve işletmelere alınan tedbirler hakkında bilgiler veren denetleme heyeti, tedbirlere uymayanlara uyarıda bulundular. “İlçenin sağlığını her şeyden çok önemsiyoruz” Yapılan denetimler hakkında açıklamalarda bulunan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “ Bugün 81 il, 973 ilçede başta valilerimiz, kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız ve güvenlik güçlerimizle beraber korona virüs denetimleri yapılıyor. Bizde, vaka sayılarının üst düzeyde seyrettiği  ilçemizde de kaymakamlığımız başkanlığında denetimler yapıyoruz. Hemşehrilerime kurallara uyma konusunda gösterdikleri titizlikten dolayı teşekkür ediyorum. Sağlığımızı tehdit eden ve sevdiklerimizi hayattan koparan virüsten korunmanın yolu maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaktan geçiyor. Bugün birçok esnafımızı denetlemede bulunduk. Bu ilçenin sağlığını her şeyden çok önemsiyoruz. Bu nedenle de maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymayan vatandaşlarımızı uymaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı. “Herkes kendi kontrollünü sağlamalı” Tüm Türkiye’de, ilgili bakanlıkların ortak koordinasyonuyla Covid 19 denetimleri hassasiyetle devam ettiğini söyleyen İlkadım İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik, ” Bu denetimler insanlara ceza yazmak için değil, insanları uyarmak ve bu konuda dikkatlerini çekmek için yapılıyor. Tüm Türkiye olduğu gibi ilçemiz İlkadım’ da kurumlarımızla beraber Covid 19 denetimi geçekleştiriyoruz. İşletmelerimize hijyen konusunda, maske takmaları konusunda ve sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Kurallara uymayan, bilgi eksiği olan vatandaşlarımızı denk geldiğimiz denetimlerimizde kuralları hatırlatıyoruz. Mutasyonlu olan koronavirüs  diğer virüsle nazaran 5 kat daha hızlı yayılıyor. Bu nedenle Covid 19 virüsünün bulaş sayısı fazlalaştı. Bunun için önlem almamız gerekiyor. Bu sadece devletten beklenecek bir olay değil. Bütün insanların dikkat etmesi gerekiyor. Herkesi kendi kontrolünü sağlayarak, bulaş hızını düşürmemiz gerekiyor” diye konuştu.
İLKADIMDA SAĞLIK İÇİN DENETİM YAPIYORLAR

İLKADIM’DA SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN DENETİM YAPIYORLAR

İçişleri Bakanlığının Türkiye genelinde "Sağlık İçin, Hepimiz İçin” sloganı ile başlattığı  koronavirüse yönelik dinamik denetimler  İlkadım’da hız kesmiyor.

İlkadım Kaymakamı İbrahim Keklik , İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,  İlkadım İlçe Emniyet Müdürü Adil Aydemir ve Samsun Vakıflar Bölge Müdürü Ali Erkan Öztürk ile birlikte oluşan denetleme heyeti  Çiftlik Caddesi’nde başlayarak ilçede kurulan Modern Semt Pazarında denetimlerde bulundu. İlçe merkezindeki halka ve işletmelere alınan tedbirler hakkında bilgiler veren denetleme heyeti, tedbirlere uymayanlara uyarıda bulundular.

“İlçenin sağlığını her şeyden çok önemsiyoruz”

Yapılan denetimler hakkında açıklamalarda bulunan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;

“ Bugün 81 il, 973 ilçede başta valilerimiz, kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız ve güvenlik güçlerimizle beraber korona virüs denetimleri yapılıyor. Bizde, vaka sayılarının üst düzeyde seyrettiği  ilçemizde de kaymakamlığımız başkanlığında denetimler yapıyoruz. Hemşehrilerime kurallara uyma konusunda gösterdikleri titizlikten dolayı teşekkür ediyorum. Sağlığımızı tehdit eden ve sevdiklerimizi hayattan koparan virüsten korunmanın yolu maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaktan geçiyor. Bugün birçok esnafımızı denetlemede bulunduk. Bu ilçenin sağlığını her şeyden çok önemsiyoruz. Bu nedenle de maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymayan vatandaşlarımızı uymaya davet ediyorum.”

ifadelerini kullandı.

“Herkes kendi kontrollünü sağlamalı”

Tüm Türkiye’de, ilgili bakanlıkların ortak koordinasyonuyla Covid 19 denetimleri hassasiyetle devam ettiğini söyleyen İlkadım İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik,

” Bu denetimler insanlara ceza yazmak için değil, insanları uyarmak ve bu konuda dikkatlerini çekmek için yapılıyor. Tüm Türkiye olduğu gibi ilçemiz İlkadım’ da kurumlarımızla beraber Covid 19 denetimi geçekleştiriyoruz. İşletmelerimize hijyen konusunda, maske takmaları konusunda ve sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Kurallara uymayan, bilgi eksiği olan vatandaşlarımızı denk geldiğimiz denetimlerimizde kuralları hatırlatıyoruz. Mutasyonlu olan koronavirüs  diğer virüsle nazaran 5 kat daha hızlı yayılıyor. Bu nedenle Covid 19 virüsünün bulaş sayısı fazlalaştı. Bunun için önlem almamız gerekiyor. Bu sadece devletten beklenecek bir olay değil. Bütün insanların dikkat etmesi gerekiyor. Herkesi kendi kontrolünü sağlayarak, bulaş hızını düşürmemiz gerekiyor”

diye konuştu.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.