İBT WEB

Eskişehir de çiftçinin sattığı yumurtalar haşlanmış çıktı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 23.03.2021 - 09:31, Güncelleme: 23.03.2021 - 09:31 3298+ kez okundu.
 

Eskişehir de çiftçinin sattığı yumurtalar haşlanmış çıktı

Günyüzü ilçesinde yumurta satışı yapan çifti Halil İbrahim Olcay'ın gönderdiği yumurtaların tamamı haşlanmış çıktı.

Günyüzü'nde çiftçilikle uğraşan Halil İbrahim Olçay, Kayakent mahallesindeki çiftliğinden Eskişehir’deki müşterilerine siparişi üzerine 15 koli yumurta gönderdi. Müşterilerin arayıp ’yumurtalar haşlanmış çıktı’ demeleri üzerine şaşırıp şok olan Halil İbrahim Olcay, bu duruma bir mana veremedi. "BİRİ BİZE ŞAKA YAPTI GALİBA" Yumurtaların neredeyse hepsinin haşlanmış çıktığını anlatan Olçay "Her zamanki gibi sipariş yumurtaları müşterilere gönderdim. İlk defa başıma böyle bir olay geliyor. Evde olmadığımız süre içinde biri bize şaka yapmak istedi galiba. Kim yaptı henüz bilmiyorum" dedi. MÜŞTERİLERE YENİ YUMURTA GÖNDERİLDİ Şakacının kim olduğu merak konusu olurken, Halil İbrahim Olacak, haşlanmış yumurtalar yenileriyle değiştirilerek müşterilerin mağduriyeti giderildi.
Günyüzü ilçesinde yumurta satışı yapan çifti Halil İbrahim Olcay'ın gönderdiği yumurtaların tamamı haşlanmış çıktı.

Günyüzü'nde çiftçilikle uğraşan Halil İbrahim Olçay, Kayakent mahallesindeki çiftliğinden Eskişehir’deki müşterilerine siparişi üzerine 15 koli yumurta gönderdi. Müşterilerin arayıp ’yumurtalar haşlanmış çıktı’ demeleri üzerine şaşırıp şok olan Halil İbrahim Olcay, bu duruma bir mana veremedi.

"BİRİ BİZE ŞAKA YAPTI GALİBA"

Yumurtaların neredeyse hepsinin haşlanmış çıktığını anlatan Olçay "Her zamanki gibi sipariş yumurtaları müşterilere gönderdim. İlk defa başıma böyle bir olay geliyor. Evde olmadığımız süre içinde biri bize şaka yapmak istedi galiba. Kim yaptı henüz bilmiyorum" dedi.

MÜŞTERİLERE YENİ YUMURTA GÖNDERİLDİ

Şakacının kim olduğu merak konusu olurken, Halil İbrahim Olacak, haşlanmış yumurtalar yenileriyle değiştirilerek müşterilerin mağduriyeti giderildi.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.